Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Empire State Building
Foto: ShutterstockEmpire State Building

Aquestes són les atraccions turístiques més mal valorades del món

Un estudi ha analitzat els preus dels bitllets i les ressenyes negatives per classificar les trampes turístiques de pitjor a millor

Ed Cunningham
Núria Méndez
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per
Núria Méndez
Publicitat

En algun moment o altre, tothom s'ha decebut per una atracció turística suposadament llegendària, ja sigui per les seves llargues cues, els preus exorbitants o simplement perquè ha estat un nyap. Però, quines atraccions turístiques icòniques són, en general, les pitjors?

Bé, l'empresa d'aparcaments a l'aeroport 'ParkSleepFly' ha fet una mica d'investigació i ha elaborat un rànquing de les atraccions pitjors valorades del món. En analitzar el preu de les entrades de cada espectacle i el nombre de ressenyes "mediocres" i "terribles", 'ParkSleepFly' va proporcionar a l'atracció una "puntuació de valor" sobre deu. En total, l'estudi va analitzar 30 llocs diferents. 

El primer és l'Empire State Building de Nova York. Amb la seva fama per les llargues cues, les escales esgotadores i els preus exorbitants, no és estrany que la icona es consideri tan fluixa. El següent va ser el Palau de Buckingham a Londres, decebedor per la seva quota d'entrada de 36 euros, seguit de Stonehenge al Regne Unit i el Museu Guggenheim de Nova York, tots dos amb uns índexs de crítiques negatives sorprenentment elevats.

Però l'estudi no va ser del tot negatiu. La investigació també va revelar les atraccions turístiques millor valorades de tot el món. La Gran Muralla Xina a Pequín va ser l'atracció més barata de l'estudi i va tenir menys crítiques negatives, cosa que és força impressionant. El van seguir el Taj Mahal i la Ciutat Prohibida, tots dos amb preus excepcionalment baixos i molt poques crítiques negatives.

Podeu llegir els resultats de ParkSleepFly sencers aquí, però a continuació us mostrem les deu atraccions amb pitjor i millor valorades del món, amb les seves respectives puntuacions.

Les atraccions pitjor valorades del món

1. Empire State Building, Nova York, 1.03

2. Palau de Buckingham, Londres, 1.90

= Stonehenge, Wiltshire, 1.90

= Museu Guggenheim, Nova York, 1.90

5. London Eye, Londres, 2.07

6. Museu d'Art Modern (MoMA), Nova York, 2.59

7. Palau de Versalles, Versalles, 2.76

8. Petra, Ma'an, 2.93

9. Museu Vaticà, Ciutat del Vaticà, 3.28

10. Castell d'Edimburg, Edimburg, 3.97

Les atraccions millor valorades del món

1. Gran Muralla Xinesa, Pequín, 10.00

2. Taj Mahal, Agra, 8.28

3. Ciutat Prohibida, Pequín, 7.76

4. Castell de Praga, Praga, 7.59

= Torre Eiffel, París, 7.59

6. Gran Canyó, Arizona, 7.42

7. Pic Victoria, Hong Kong, 7.07

= Colisseu, Roma, 7.07

9. Acròpoli, Atenes, 6.21

10. Louvre, París, 5.86

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat