Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Shutterstock

Totes les afectacions del transport de Barcelona pel 21-D

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Demà divendres 21 de desembre hi ha una sèrie de protestes convocades contra algunes mesures del govern de Pedro Sánchez, coincidint amb la celebració del Consell de Ministres a Barcelona, per això es duran a terme diverses mobilitzacions arreu de la ciutat. Les concentracions s'iniciaran al voltant de la Casa de la Llotja de Mar i davant de l’Estació de França i a la tarda hi ha convocada una manifestació que començarà als Jardins de Salvador Espriu i baixarà pel passeig de Gràcia fins a la Gran Via de les Corts Catalanes. S'adverteix per avançat que el transport pot patir afectacions.

El transport públic de la ciutat es veurà afectat en major part a la superfície, és a dir, qui patirà més afectacions són els busos. Les línies que poden tenir desviacions i limitacions al llarg del dia són: D50, H8, H10, H12, H16, V15, V17, 6, 7, 22, 24, 33, 34, 39, 47, 52, 54, 62, 67 i les rutes del Barcelona Bus Turístic.

Pel que fa a les línies de metro es preveu un funcionament habitual. De totes maneres es té en compte que, en cas d'una afluència major de l'habitual, s’adoptin certes accions de regulació (talls intermitents, realització dels enllaços per l’exterior, etc.) per evitar situacions de risc

Com que encara no es pot saber del cert quines seran finalment les línies i serveis afectats, es recomana comprovar les xarxes del Transport Metropolità, com el seu Twitter @TMBinfo, la seva app de TMB i el seu web. 

Últimes notícies

    Publicitat