Notícies

Aquestes són oficialment les millors ciutats per començar una nova vida el 2021

Bosses preparades? Dirigiu-vos a una d’aquestes ciutats vibrants, les millors valorades pels expatriats locals

Valencia
Photograph: Shutterstock
Publicitat

No necessiteu que us diguem que aquest any ha estat dur. Però si teniu un fort i persistent desig de fer un canvi de vida massiu, us podem ajudar amb algunes idees. Per exemple, a quines de les ciutats vibrants i emocionants del món hauríeu d’anar aquest 2021. 

Amb algunes coses a la vista per primera vegada en mesos (algú ha dit vacuna?), és possible que estigueu en la posició ideal per salpar i moure-us cap a un lloc totalment nou. I aquestes són les ciutats que hauríeu de plantejar-vos per iniciar una nova vida, segons una enquesta que que s'ha realitzat entre més de 15.000 expatriats d'arreu del món

I, atenció, perquè la primera la tenim ben a prop: València ocupa el número u del rànquing, gràcies al seu clima càlid, a les instal·lacions de lleure, als serveis sanitaris assequibles i a l’habitatge. El 67% dels enquestats també va dir que una qüestió molt fàcil és fer amics nous (20 punts més que la mitjana mundial del 47%, poca broma).

Ciudad de las Artes y las Ciencias de Valencia
Foto: ShutterstockCiudad de las Artes y las Ciencias de Valencia

La següent és Alacant, on els expatriats actuals diuen que és molt fàcil establir-se, seguida de Lisboa, elogiada per la seva qualitat de vida, el bon clima i el bullici del centre de la ciutat. Bonus extra: el Time Out Market podria ser el vostre nou lloc favorit.

Metro Baixa-Chiado
Fotografia: Duarte Drago

La resta del top 10 el configuren la ciutat de Panamà, Singapur, Màlaga, Buenos Aires, Kuala Lumpur, Madrid i Abu Dhabi. Però, i Barcelona?  Doncs ens hem quedat en el lloc 25, just darrere de Basilea i davant de Düsseldorf, a Alemanya. 

I... a on no hem d'anar? 

Segons la llista elaborada per InterNations, les ciuats on els expats han trobat menys facilitats han estat Salmiya (a Kuwait), seguida –sorprenentment– per Roma, París i Dublín, principalment a causa pels seu elevats cost de vida.

Sigui com sigui, si voleu un canvi d’escenari, aquí en teniu per triar!

NO T'HO PERDIS: Els millors barris del món per viure

Últimes notícies

    Publicitat