Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Valencia
Photograph: Shutterstock

Aquestes són oficialment les millors ciutats per començar una nova vida el 2021

Bosses preparades? Dirigiu-vos a una d’aquestes ciutats vibrants, les millors valorades pels expatriats locals

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

No necessiteu que us diguem que aquest any ha estat dur. Però si teniu un fort i persistent desig de fer un canvi de vida massiu, us podem ajudar amb algunes idees. Per exemple, a quines de les ciutats vibrants i emocionants del món hauríeu d’anar aquest 2021. 

Amb algunes coses a la vista per primera vegada en mesos (algú ha dit vacuna?), és possible que estigueu en la posició ideal per salpar i moure-us cap a un lloc totalment nou. I aquestes són les ciutats que hauríeu de plantejar-vos per iniciar una nova vida, segons una enquesta que que s'ha realitzat entre més de 15.000 expatriats d'arreu del món

I, atenció, perquè la primera la tenim ben a prop: València ocupa el número u del rànquing, gràcies al seu clima càlid, a les instal·lacions de lleure, als serveis sanitaris assequibles i a l’habitatge. El 67% dels enquestats també va dir que una qüestió molt fàcil és fer amics nous (20 punts més que la mitjana mundial del 47%, poca broma).

Ciudad de las Artes y las Ciencias de Valencia
Foto: ShutterstockCiudad de las Artes y las Ciencias de Valencia

La següent és Alacant, on els expatriats actuals diuen que és molt fàcil establir-se, seguida de Lisboa, elogiada per la seva qualitat de vida, el bon clima i el bullici del centre de la ciutat. Bonus extra: el Time Out Market podria ser el vostre nou lloc favorit.

Metro Baixa-Chiado
Fotografia: Duarte Drago

La resta del top 10 el configuren la ciutat de Panamà, Singapur, Màlaga, Buenos Aires, Kuala Lumpur, Madrid i Abu Dhabi. Però, i Barcelona?  Doncs ens hem quedat en el lloc 25, just darrere de Basilea i davant de Düsseldorf, a Alemanya. 

I... a on no hem d'anar? 

Segons la llista elaborada per InterNations, les ciuats on els expats han trobat menys facilitats han estat Salmiya (a Kuwait), seguida –sorprenentment– per Roma, París i Dublín, principalment a causa pels seu elevats cost de vida.

Sigui com sigui, si voleu un canvi d’escenari, aquí en teniu per triar!

NO T'HO PERDIS: Els millors barris del món per viure

Últimes notícies

    Publicitat