Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquests seran els set nous aparcaments de bici videovigilats a Barcelona

A partir de l’estiu vinent es doblaran els espais d’aparcament de bicicleta a Barcelona

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Patiu quan voleu aparcar la vostra bicicleta? Doncs esteu de sort! L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que sumarà a la ciutat nous Bicipark per poder estacionar la bicicleta de manera segura. Aquesta ampliació es preveu que estarà disponible abans de l'estiu vinent i s'habilitaran set espais nous amb 50 places inicials disponibles per a tots els usuaris abonats. Els set espais que es podran utilitzar seran a Bilbao, Ciutat del Teatre, Gràcia Motos, Hospital del Mar, Ona Glòries, Sant Andreu Teatre i Travessera de Dalt.

Els Bicipark que afegiran a Barcelona ​​no serviran exclusivament com una zona d'aparcament, sinó que també hi haurà eines bàsiques per al manteniment de les bicicletes com manxes per als pneumàtics o una estació per a la reparació de danys del vehicle. Tot l'espai estarà dotat de videovigilància per a garantir la seguretat i un identificador únic disponiblement per persones abonades a la Xarxa d'Aparcaments B:SM en modalitat de bicicleta. 

NO T'HO PERDIS: La Mercè 2022: Guía completa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat