Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona
Photograph: Radu Bercan / Shutterstock.com

Aquests son els festius i ponts que queden fins al final de l'any

Ja queda poc pel proper festiu a la ciutat!

Isabel Gil
Editat per
Time Out Barcelona Editors
Escrit per
Isabel Gil
Publicitat

Estàs encara de vacances o acabes d'incorporar-te de nou a la feina? Segur que vols saber quan tornarem a tenir un meravellós festiu i quants ponts podrem gaudir en el que queda d'any.

Pel següent festiu haurem d'esperar fins al 12 d'octubre, que cau en dimecres. Si algú amb molta vista s'ha guardat un parell de dies, es pot organitzar un megapont.

Després caldrà esperar fins al novembre, quan se celebri la festivitat de Tots Sans dimarts dia 1. I al desembre aquest any el 6, dia de la Constitució, cau en dimarts i dijous 8 és el festiu de la Immaculada Concepció, de manera que demanant tres dies es pot fer festa tota la setmana.

L'últim festiu de l'any serà el 26 de desembre, un dilluns. Sí, enguany les festes de Nadal tornaran a ser un drama en qüestió de calendari –el 25, el dia de Nadal és dissabte; l'1 de gener del 2023, diumenge–, així que si vols fer vacances, guarda't uns quants dies!

NO T'HO PERDIS: Un carrer de Barcelona, entre els 30 millors del món

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat