Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tren del silencio
Foto: FGC

Aquests són els horaris de Nadal del transport públic a Barcelona

S'han modificat alguns dels horaris habituals per facilitar als usuaris l'arribada a casa la Nit de Nadal o de Cap d'Any

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Arriben les festes de Nadal i segur que molts de vosaltres utilitzareu el tren, el metro o autobusos per tornar a casa després d'aquells sopars que sempre s'allarguen. La Xarxa de Transport Públic de Barcelona ha confirmat quins seran els horaris que seguiran els transports durant la nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve, la nit de Cap d'Any i la de Reis. 

Nit de Nadal

Els serveis de Metro TMB, Rodalies Renfe i Ferrocarrils finalitzaran el seu servei a les 23 h de la nit, com cada any. Pel que fa a TRAM i els busos de TMB faran les últimes sortides de les terminals a les 22 h de la nit.

Dia de Nadal i Sant Esteve

Diumenge 25 de desembre Metro TMB, TRAM i Ferrocarrils funcionaran de 5 h del matí a 2 h de la matinada, i dilluns dia de Sant Esteve fins a les 12 h de la nit. Rodalies començarà el servei el dia de Nadal a les 7 h i Bus TMB seguirà el seu horari habitual. 

Nit de Cap d'Any

TMB, Ferrocarrils i TRAM oferiran un servei ininterromput durant tota la nit. Pel que fa a Rodalies i Bus TMB seguiran l'horari usual en dies feiners sense canvis. 

Nit de Reis

Tots els transports de l'Àrea Metropolitana seguiran l'horari habitual de vigílies de festius. 

Busos nocturns

Durant les festes de Nadal, els busos nocturns que ofereix la Generalitat a Barcelona i a 17 municipis de l'àrea efectuaran els seus serveis amb normalitat de 23 h a 5 de la matinada amb una freqüència cada 20 minuts, com fa la resta de dies de l'any. A més, AMB ha incrementat el nombre de busos que funcionaran durant cada nit de festes de Nadal i Cap d'Any. 

NO T'HO PERDIS: Nadal 2022 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat