Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel
Foto: shutterstock

Aquests són els objectes que més es roben als hotels

Un estudi ha destapat quin és el percentatge d'hostes que s'emporten objectes de la seva habitació d'hotel

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Probablement, si obríssim els armaris del lavabo de casa vostre trobaríem pots de sabó petits amb el nom d'algun hotel on vau estar l'estiu passat. No us jutgem, tots ho hem fet algun cop i, a més, tenim dades d'estudi que ho demostren. L'empresa Passport Photo-Online ha realitzat una enquesta sobre 1.000 persones sobre si han robat als hotels i què han agafat, i estem segurs que us hi sentireu identificats. 

L'estudi demostra que el 87% dels hostes ha robat com a mínim un cop a la vida algun objecte de l'habitació. A més, el 32% considera que és justificable agafar coses del lavabo com tovalloles i un 27% productes per la higiene com sabons. Del total de persones que van fer l'enquesta, són els majors de 55 anys qui més ha robat als hotels, i un total del 90% dels adults van declarar-se culpables.  

Però, quins són els objectes que més solen acabar a les maletes dels clients? La primera posició és per les tovalloles, amb un 35,2% i la pasta de dents amb un 35,5%. Els segueixen els articles de llit com ara coixins (30,4%) i, encara que sembli sorprenent, obres d'art o decoració de l'habitació com llibres (28,1%). L'habilitat de molta gent per robar pot arribar a nivells inesperats! 

Però compte! Perquè encara que creiem que són objectes petits justificables, des de l'hotel us poden reclamar els objectes i fer pagar el que heu robat. De fet, al 80% d'enquestats els han enxampat emportant-se objectes i els han fet pagar la diferència. A més, un 30% justifica el seu robatori perquè creu que 'han pagat molt i s'ho mereixen'. Clar que sí!

Els resultats de les enquestes no us deixaran indiferents perquè destapa realitats que ben segur, molts de vosaltres heu viscut! Us deixem els resultats aquí.

NO T'HO PERDIS:  Els pobles més bonics de Catalunya per fer una escapada

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat