Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquests són els punts on pots aconseguir gratis el cartell de Carnaval 2022 de Barcelona

El cartell de Carnestoltes 2022 l’ha dissenyat l’il·lustrador barceloní Adrià Marquès i funciona tant del dret com del revés

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El cartell d’aquest any per les festes de Carnestoltes l’ha dissenyat l’il·lustrador barceloní Adrià Marquès. Hi apareixen dues figures disfressades d’arlequins amb serpentines, plomes, antifaç i barret que comparteixen cos, de manera que la il·lustració es pot veure tant del dret com del revés i funciona donant-hi la volta.

Cartell de Carnaval Barcelona 2022
Adrià MarquèsCartell de Carnaval Barcelona 2022

L’artista s’ha inspirat en els cartells del carnaval venecià de principis del segle passat i també ha volgut que el cartell tingui un significat especial, que fa referència al gir de papers que passa durant el carnaval, on els rols s’intercanvien i tothom pot ser el que vulgui ser. A més, com l'artista ha explicat a Instagram que el cartell també pica l'ullet a una antiga dita popular d'aquestes festes. "El de dalt a baix i el de baix a dalt" és una frase feta que explica com el Carnestoltes posa el món del revés i, per això, Adrià Marquès ha volgut reproduir aquesta idea amb el grafisme del cartell. 

És un cartell ideal per penjar a casa, ja que cadascú pot escollir en quin sentit penjar-lo a la paret. Si t’agrada aquest disseny vintage i festiu, has de saber que l’Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició dels ciutadans còpies del cartell. Com ja va passar amb la imatge de la Mercè 2021, el cartell es podrà recollir a la Sala Ciutat (Carrer de la Ciutat, 2) i al Palau de la Virreina (La Rambla, 99) fins que se n’acabin les existències.

El Carnestoltes de Barcelona se celebrarà del 24 de febrer al 2 de març (de Dijous Gras fins al Dimecres de Cendra) a les places i carrers de la ciutat. La festa tindrà com a epicentre la zona del Born, però s’estendrà per tota la ciutat i, de moment, s’han confirmat 30 rues als barris.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al febrer

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat