Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Supermercat
FOTO: Shutterstock

Aquests són els supermercats més barats (i els més cars) de Barcelona

L'OCU ha fet públic el seu informe anual sobre els preus dels supermercats i Alcampo és dels més barats

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha fet públic el seu informe anual sobre els preus dels supermercats. L'estudi, realitzat sobre un total de 143.000 preus i una àmplia xarxa d'establiments, adverteix d'una pujada del 2,8% a tot Espanya. Però també avisa del fet que triar un supermercat o un altre pot suposar un important estalvi per a les nostres butxaques, una mitjana de 1.000 euros a l'any, i fins a 3.000 en algunes ciutats com Madrid.

De fet, Barcelona és la tercera ciutat on més pots estalviar, per darrere de Madrid, Alcobendas i... Internet, concretament una mitjana de 1.966 euros anuals, cosa que vol dir que hi ha una gran diferència de preus entre els establiments més cars i els més barats.

Pel que fa a les cadenes que operen a Barcelona i voltants, la més barata és Alcampo i, després, per ordre de menys a més car, Mercadona, Lidl, Consum, Carrefour, Bon Àrea i Dia Market. Segons l'estudi, a la resta de l'Estat encara hi ha cadenes més barates que Alcampo, com Dani, Tifer i Economy Cash.

Pel que fa a les cadenes més cares, segons l'estudi de l'OCU, Ulabox, Sorli Discau i Suma ocupen els llocs més alts dels que operen a Barcelona, només superades, a la resta de l'Estat, per la cadena Sánchez Romero.

OCU
Foto: OCU

NO T'HO PERDIS: Restaurants de Barcelona amb servei per emportar i repartiment a domicili

Últimes notícies

    Publicitat