Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
pollastre fregit
Shutterstock

Arriba a Barcelona el 'fast-food' de pollastre fregit més famós de la Xina

És la primera botiga d'aquesta franquícia, que té mes de 20.000 locals arreu del món, a l'Estat Espanyol

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

La franquícia de pollastre fregit Zhengxin Chicken, una cadena de fast-food xinesa, ha arribat en primícia a Barcelona. I ho ha fet al carrer de Sicília (129). El nou espai passa a formar part dels més de 20.000 locals que l’empresa té escampats arreu del món. De fet, és la cadena asiàtica amb més restaurants a la Xina. Ara, i per primer cop a Espanya, podrem tastar els seus productes a la ciutat.

La seva carta és gairebé monotemàtica, ja que la majoria dels productes que ofereixen se centren en el pollastre. Però és ben autèntica perquè l’oferta que ens plantegen no és diferent de la que proposen en els seus altres restaurants. El seu plat estrella és sens dubte el pollastre fregit, tant en versió d’aletes o en versió de tires, acompanyat de sales de comí, prunera o picant. També és popular el 'Chicken steak', un tall de pollastre arrebossat, amb un toc de comí, que té forma de cor. I, per descomptat, com a tota bona cadena de menjar ràpid, també tenen hamburgueses.

Zhengxin Chicken Steak
Zhengxin Chicken Steak

La seva fórmula de cubell també entra en el top de comandes. Es tracta d’una oferta, en format bufet, on cadascú es pot omplir un recipient al gust. Aletes, tires o crispetes de pollastre, ceba fregida o patates, són alguns dels aliments que entren en aquesta promoció. 

En quant a preus, l’oferta també és variada. Per exemple, un cubell de 12 aletes de pollastres picants està per  11,30 € i el 'Chicken steak' per 6,50 €. Quant al cubell, el preu se situa en  2,89 € cada 100 grams. A més, compten també amb una selecció especial de begudes xineses, com la Suan Mei Tang, una beguda de pruna, o la Jia Duo Bao un refresc d’herbes. 

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de pollastre fregit i rostit de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona






Últimes notícies

    Publicitat