Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Real self
Foto: 'Real self'

Arriba a Barcelona la primera experiència immersiva des de l'anonimat total

Durant 75 munits, els participants interactuen amb el rostre completament tapat per crear una sensació de llibertat absoluta

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Els antics balls de màscares servien com a ritual d'alliberament festiu en un entorn anònim. Alguna cosa d'això, però multiplicat amb les possibilitats tecnològiques del present, és el que ofereix 'Real Self', la primera experiència immersiva que convida els seus participants a interactuar des de l'anonimat.

Es tracta d'un espectacle sense actors, el públic és l'autèntic protagonista. Tothom hi participa amb un vestit i màscares que fan de cada espectador un perfil completament anònim. Estar envoltat de gent, però sense que ningú ens pugui reconèixer, aquesta és la gràcia.

Una veu en off, música i un mapping 3D anirà guiant als participants durant 75 minuts. L'espectacle vol treballar emocions com l'eufòria però també la reflexió, una oportunitat per interactuar sense vergonya i sense prejudicis.

Com participar-hi?

Les entrades per aquesta experiència inèdita es posaran a la venda el 30 d'agost a les 12 h, tot i que els passis començaran el 29 de setembre. De moment, els participants es poden apuntar a una llista d'espera per rebre un avís per a la compra.

Les "funcions" es realitzaran a un espai habilitat específicament, l'Inmersa Barcelona (carrer Llull, 119, al Poblenou) i estan indicades per a majors de 18 anys a un preu de 21,60 euros.

Real self
Foto: 'Real self'

'Real Self' es va estrenar a Buenos Aires el maig de 2022 i ara aterra a Barcelona tot esperant que el boca-orella, sense revelar el misteri, acabi transformat l'experiència en un dels fenòmens de la temporada.

NO T'HO PERDIS: 'Escape rooms' a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat