Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Arriba Bicibox: les 20 estacions de metro amb aparcaments per a bici
Notícies / Ciutat

Arriba Bicibox: les 20 estacions de metro amb aparcaments per a bici

Arriba Bicibox: les 20 estacions de metro amb aparcaments per a bici
©TMB

Si viviu a l'àrea metropolitana de Barcelona, sabreu que deixar la vostra bici aparcada a les estacions de metro, de forma segura, és una prioritat. Per això, l'AMB ha creat els Bicibox, aparcaments gratuits de bicicletes sostenibles i respectuosos amb l'entorn, que ens permetran que puguem deixar la bici aparcada en alguns accessos de les estacions de metro de l'àrea de Barcelona.

L'Hospitalet, Cornellà i el Prat de Llobregat, amb aparcaments en 20 estacions de la L1, L5 i L9 Sud, són les tres localitats que ja tenen Bicibox. L'aparcament per a bici permet deixar-la fins a 48 hores seguides entre setmana, i 72 hores si s'inclou els caps de setmana. A través d'una aplicació mòbil podrem saber la disponibilitat que hi ha a les estacions, i deixar la nostra bici de manera segura i sense pagar ni un cèntim.

Tot i que es pot viatjar amb metro amb la bici en determinats dies i hores, Bicibox ens permetrà oblidar-nos de la bici i deixar-la als accessos de les següents 20 estacions.

Aquí les teniu:

 

Línia 1:

Línia 5:

Línia 9 Sud:

 

 

 

 

 

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments