Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba l’Efoiling: vola per les platges de Barcelona!

La novetat surfera és una taula amb motor elèctric amb possibilitat de regular la velocitat

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Sembla que el paddle surf hagi deixat de monopolitzar Instagram i comenci a estar passat de moda: amb la taula de surf cada vegada es poden fer més coses que no són ‘fer surf’, i ara ja no es tracta de perseguir les ones sinó de volar-les. ‘Efoiling’ serà la paraula dels propers estius, i vol dir, bàsicament, volar sobre l’aigua.

L’obertura d’efoilClub Barcelona aquest estiu tindrà contentes a totes les persones que viuen millor dins que fora de l’aigua. L’’’efoil es diu que és l’embarcació personal més petita i eficient del món: es tracta d’una taula de surf elèctrica amb una hèlix que fa que la taula pugui desplaçar-se sense que importi ni el vent ni les onades ni el clima. El motor elèctric es controla remotament des de la mà, connectat per bluetooth i amb la possibilitat de regular la velocitat. 

Una nova modalitat que desafia l’adrenalina que només la natura et proporciona: la del contacte directe amb l’aigua i el vent, la dependència de la seva condició, la resistència i l’equilibri, perquè les ones faran caure fins i tot al més experimentat: la simplicitat d’una taula, una ona i un cos que la surfeja se substitueix per un motor silenciós per anar a altes velocitats. Però tot bé, és ecofriendly.

Aquesta, que és una experiència que et farà sentir entre que flotes i que voles cridarà sens dubte l’antenció dels més atrevits i dels més acostumats a estar en remull. Segons eFoil Club (C/Escullera del Poble Nou 1) es pot realitzar a qualsevol platja de Barcelona i el temps d’aprenentatge és menor que el surf: amb només trenta minuts es pot començar a gaudir de l’experiència. Ara ja no es porta nedar a l’aigua, sinó volar-hi.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat