Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba Time Out Market Miami amb sorprenents novetats

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Tenim un altre al·licient per visitar la gran ciutat de Florida. El nou Time Out Market Miami obrirà oficialment les seves portes al públic el pròxim 9 de maig. Aneu-hi si voleu gaudir de l'oferta gastronòmica més sorprenent: 18 cuines, tres bars i una programació cultural per complementar els millors àpats.

Alguns dels millors cuiners de la ciutat s'han afegit a l'aventura i hi obriran parada. És el cas de Norman Van Aken, un xef cèlebre per preparar pizzes de crosta fina inspirades en la cuina local. Com a sorpresa de la inauguració, el cuiner Miguel Massens, nascut a Miami, conduirà la cuina oberta durant un temps limitat, menjars a preu tancat amb la millor fusió Carib-Àfrica.

El xef i propietari de Eating House, Giorgio Rapicavoli, serà el contrapunt italià amb les seves receptes de pasta tradicional amb un toc d'avantguarda, com els seus famosos bolets d'ostres que tant han girat per Instagram.

També s'hi apunta Jeremy Ford, el guanyador de l'edició estatunidenca de Top Chef i responsable del reconegut restaurant Stubborn Seed, on aprofundeix en la cuina asiàtica amb un nou concepte coreà, amb sabors delicats i presentacions divertides.

Completa l'oferta un servei de bar amb els millors còctels que oscil·len entre l'experiència clàssica i les creacions més connectades amb el Miami més fresc i avantguardista. Time Out Market Miami serà, sens dubte, la parada obligada de tots els viatgers gurmets.

NO T'HO PERDIS: coses d'altres països que ens agradaria tenir a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat