Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bad Gyal bota foc a les xarxes amb el seu nou vídeo ‘Aprendiendo el sexo’

El vídeo està protagonitzat per la cantant i la seva parella que es deixen endur per l’erotisme i la sensualitat

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Els vídeos i les cançons de la Bad Gyal mai ens deixen indiferents, i aquest cop no ha sigut menys. Després de l’èxit ‘Tu eres un bom bom’ amb Kafu Banton, la reina del dancehall ens ha sorprès amb el llançament de ‘Aprendiendo el sexo’, un vídeo que puja la temperatura ràpidament a qualsevol que el vegi.

 

Portada de 'Aprendiendo el sexo' dissenyada per Ausias Pérez i il·lustrada per Susy Broullon
Foto: Canada Editorial

La cançó, produïda per El Guincho i escrita per la catalana, va acompanyada d’un videoclip molt potent i sensual. El vídeo, dirigit per Manson, mostra imatges gravades de manera casolana de la Bad Gyal i la seva parella durant unes vacances. En el vídeo, que ja acumula més de 200.000 reproduccions en menys d’un dia, no falten petons apassionats ni el mític ‘twerk’ que tant caracteritza a la cantant.

 

 

La Bad Gyal, que va saltar a la fama a mitjans de l’any 2016, està vivint un dels seus millors moments. ‘Tu eres un bom bom’ en menys de 3 mesos s’ha convertit en Disc d’Or acumulant més de 40 milions de reproduccions a les plataformes. A més, la seva cançó ‘Alocao’ amb Omar Montes ja té 4 Discs de Platí, i supera rècords.

 

NO T'HO PERDIS: Úrsula Corberó protagonitza el nou videoclip de J.Balvin, Dua Lipa i Bad Bunny

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat