Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bad Gyal publica 'Santa Maria', una primera cançó internacional sexualment explícita

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Després de firmar per Interscope –el segell de Madonna i Lady Gaga– i Aftercluv, Bad Gyal ha publicat 'Santa Maria', el seu primer llançament internacional. La cançó, produïda per Cadenza i amb la participació de Busy Signal, té una lletra sexualment explícita, amb versos com aquest: "Se me pone tonto cuando fumo sativa / Sabe que conmigo esta polla está bendecida"; o aquest: "Él me llama santa, santa María / Porque mi coño está apretao' como el primer día".

Aquest llançament, que havia generat grans expectatives per saber com Alba Farelo orientaria la seva carrera internacional, anirà seguit d'un altre single, que sortirà el 19 de juliol, coincidint amb la seva participació al Sónar 2019, on presentarà el seu nou espectacle: Bad Gyal SoundSystem.

Bad Gyal ha explicat recentment a Time Out Barcelona que li feia especial il·lusió col·laborar amb Busy Signal perquè la primera cançó de dancehall que va escoltar "conscientment" va ser d'aquest artista jamaicà, conegut pel 'Watch out for this (Bumaye)' de Major Lazer. Segons Farelo, el nou espectacle que es veurà al Sónar serà una celebració de les autèntiques festes dancehall que es fan al carib.

NO T'HO PERDIS: Els festivals d'aquest estiu a Barcelona i Catalunya

Últimes notícies

    Publicitat