Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Banksy es camufla de personal del metro i omple de rates el metro de Londres

El misteriós grafiter ha penjat un vídeo en el que es veu com entra als vagons per realitzar la seva última intervenció

Dani Cabezas
Escrit per
Dani Cabezas
Publicitat

Banksy ha tornat. El més famós (i misteriós) dels artistes urbans ha penjat un vídeo a Instagram en el que es veu com accedeix al metro londinenc per realitzar la seva última intervenció. Ho ha fet disfressat de personal de desinfecció i s'ha atrevit a gravar l'acció de pintar, per primer cop.

Al vídeo es veu com, ajudat per alguns dels seus col·laboradors, Banksy pinta finestres, seients i portes davant l'atònita mirada d'alguns passatgers. Les rates de la seva intervenció, similars a les que va pintar durant el confinament al seu bany, agafen diferents actituds: una d'elles tus i esternuda pintura verda sobre la finestra i els seients; una altra traça un grafiti amb gel hidroalcohòlic i altres utilitzen la mascareta com a paracaigudes.

Ver esta publicación en Instagram

. . If you don’t mask - you don’t get.

Una publicación compartida de Banksy (@banksy) el

En anar-se’n, Bansksy s'acomiada amb la frase escrita a l'andana "I get lockdown" (m'he confinat), i amb una altra que es pot llegir en tancar-se les portes del vagó: 'but i get up again' ("però m'he aixecat de nou"). Al seu compte d'Instagram, el grafiter ha acompanyat el vídeo amb una enigmàtica frase: "If you don’t mask - you don’t get" (alguna cosa així com "si no t'emmascares, no ho aconsegueixes").

L'última obra del conegut grafiter arriba després del tribut que va realitzar al personal sanitari al mes de maig i l'homenatge a George Floyd al juny. Ara, tots es pregunten quina serà la seva pròxima acció.

NO T'HO PERDIS: Banksy emociona amb la seva última obra dedicada als sanitaris

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat