Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona acollirà l'estrena mundial de 'Messi10' del Cirque du Soleil

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La setmana passada us avançàvem la sorprenent notícia que el nou espectacle del Cirque du Soleil estaria inspirat en Leo Messi, i ara ja us podem donar tots els detalls del xou, que s'estrenarà a Barcelona el 10 octubre al Parc del Fòrum –per primera vegada en la història del circ– per seguir la seva gira mundial a partir del 2020. Barcelona serà l'única ciutat d'Espanya en acollir l'espectacle i es faran un total de 32 funcions fins al 10 de novembre.

Del 4 al 6 de febrer es farà una prevenda de les entrades amb descompte per als que es registrin al web www.messicirque.com i per als socis i penyistes del Barça. La venda general d'entrades començarà el dia 7 de febrer.

Després de dedicar-li espectacles a Michael Jackson, als Beatles, Elvis i col·laborar amb James Cameron en l'obra dedicada a 'Avatar', és la primera vegada que el Cirque du Soleil s'inspira en una llegenda de l'esport, el que ha suposat un repte creatiu que s'ha basat en prendre els aspectes en comú del Cirque du Soleil i de Leo Messi com els valors de superació, el positivisme i la inspiració i l'admiració que desperten entre el públic. La música serà una part important del xou, en què ha participat Pinto, exporter del Barça i íntim amic de Messi.

L'espectacle el formen 46 artistes que combinaran l'exercici físic i acrobàtic amb una sorpresa més poètica amb referències constants a Messi i al món del futbol. 'Messi10 by Cirque du Soleil' explica la història d'un jove que superarà tots els obstacles fins a arribar a aconseguir el seu somni. S'estructura en dues parts de 45 minuts, com en un partit de futbol, i l'espai no serà la carpa tradicional d'altres ocasions, sinó que s'acostarà més a un pavelló poliesportiu. L'escenari serà com un camp de futbol amb un cercle central on es desenvolupa l'acció, i la grada està dividida en dues parts, perquè es visqui la rivalitat típica d'un partit de futbol. També està representat el túnel de vestidors i una gran pantalla de Led on es projectaran imatges de Leo Messi.

  

Messi Challenge

Quan de petits us preguntaven què volíeu ser de grans, la resposta era futbolista? Mai és tard per fer el somni realitat, encara que sigui per un dia. A més de l'espectacle, l'experiència inclou el Messi Challenge, un espai de 2.500 m2 repartit en quatre carpes on podreu sentir el que sent un futbolista professional com l'astre argentí. S'obrirà 3 hores abans que comenci l'espectacle, podran participar unes 500 persones en cada funció i està pensat per a tota la família, amb nens a partir de 5 anys.

A la primera carpa, després d'inscriure-us, se us donarà una polsera on s'acumularan els punts que guanyeu en les següents proves: un trivial amb preguntes sobre Messi i la seva carrera que el mateix futbolista ha ajudat a elaborar, i una altra on haureu de demostrar la vostra habilitat amb la pilota recreant gols de Messi de cap, de falta directa i algun dels 'caños' acrobàtics tan característics de l'argentí. A l'última carpa us espera una experiència de realitat virtual perquè sentiu el mateix que el futbolista quan entra al camp i és aclamat pel seu públic.

La persona que acumuli més punts al Messi Challenge de cada funció serà el Messi del dia i tindrà un paper fonamental i protagonista a l'espectacle.

Últimes notícies

    Publicitat