Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vista panoràmica des del Museu Nacional (MNAC)
Shutterstock

Barcelona, al top 10 de les millors ciutats per treballar a l'estranger

Londres és la ciutat del món preferida per traslladar-se per motius de treball, segons un estudi fet a 200.000 persones de 190 països

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

La consultora Boston Consulting Group ha publicat la tercera edició de 'Decoding Global Talent', que analitza l'impacte de la crisi sanitària del Coronavirus en l'interès dels professionals per treballar a l'estranger. És un estudi basat en un qüestionari realitzat a 209.000 enquestats de 190 països, de diferents sectors, llocs i edats, que confirma l'atractiu de Barcelona com a pol de talent internacional, ja que la capital catalana es manté en el Top 10 de ciutats preferides per treballar a l'estranger.

Una de les principals conclusions que llança l'estudi és que gairebé la meitat dels enquestats deixaria el seu país per a treballar a l'estranger. Les noves polítiques d'immigració vinculades a un augment del nacionalisme i les restriccions a la mobilitat internacional provocades per la crisi sanitària de Covid-19 són les dues principals raons que expliquen aquesta tendència creixent. També l'impuls del teletreball, ja que permet a un empleat estranger incorporar-se a una empresa en un altre país sense necessitat de traslladar-s'hi.

En 2018, Espanya ocupava el sisè lloc en el rànquing mundial de destins laborals i enguany ha desaparegut. Per això és encara més rellevant com Barcelona ha aconseguit mantenir-se dins del top 10 de ciutats estrangeres més populars per a traslladar-se per treball. Londres encapçala el rànquing d'enguany, seguida d'Àmsterdam, Dubài, Berlín, Abu Dhabi, Tòquio, Singapur i Nova York. Tanca la llista Sidney en la desena posició.

NO T'HO PERDIS:

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de identitat de ciutat

    Últimes notícies

      Publicitat