Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sant Jordi
Foto: Shutterstock

Barcelona celebrarà Sant Jordi en una gran superilla literària

140.000 metres quadrats per gaudir de la festa entre Gran Via i l'Avinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez
Publicitat

'Superilla literària' serà un nou concepte aquest 2022, i és que Sant Jordi recuperarà la normalitat prepandèmica, però amb un nou format: l'epicentre de la celebració serà entre Gran Via i l'Avinguda Diagonal, Pau Claris i Balmes, 140.000 metres quadrats de superilla en ple centre de la ciutat. El Passeig de Gràcia s'omplirà de les parades de les llibreries i floristeries, i a la Rambla de Catalunya s'hi instal·laran associacions i entitats. Tot això serà la diada de Sant Jordi i la vigília, el 21 i 22 d'abril.

Sant Jordi 2022
Foto: ICUB

Però, a més a més, i com a novetat d'aquest any, també es tallarà el trànsit de tots els carrers transversals, llevat de València i Aragó, per garantir la mobilitat. Els vehicles podran circular pels carrers perimetrals i també pels carrers d’Aragó i València. La resta seran només per a vianants. 

Sant Jordi
Foto: barcelona.cat

A més, llibreters i floristes disposaran també d’altres espais en exclusiva, repartits per diferents punts de la ciutat: la plaça Valdivia, el Passeig Lluís Companys, la plaça de la Vila de Gràcia, la plaça d’Orfila, la plaça Sarrià, l'Espai Poblenou-Pallars-Llacuna-Pujades, la plaça Reial, la plaça Universitat, i el Passeig Sant Joan.

De la mateixa manera, tal com s'ha fet els últims anys, el dia de Sant Jordi, l'Ajuntament de Barcelona, sota el paraigua de Ciutat de la Literatura de la UNESCO, organitzarà el tradicional esmorzar de Sant Jordi, en col·laboració amb la Cambra del Llibre i els diferents gremis i associacions d'escriptors, al Palau de la Virreina. 

NO T'HO PERDIS: Botigues de regals originals a Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat