Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona guanya un nou cinema de versió original

Aribau Multicines torna a encendre els projectors anunciant la seva aposta per la versió original subtitulada

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Després de mesos de tancament pel motiu que tot ja sabem, Aribau Multicines torna a la seva programació setmanal amb una novetat que ningú esperava: la incorporació de versió original en la seva cartellera. Amb aquesta aposta la ciutat suma un nou cinema de versió original i el Grup Balañá passa a tenir dues sales amb aquestes característiques, Aribau i Bames. La diferència amb Balmes Multicines, on tota la programació és amb versió original, és que la sala de l'Eixample seguirà comptant amb la versió doblada, que tindrà cabuda a les primeres sessions de tarda.

El canvi d'orientació dels Aribau respon a un canvi d'audiència que cada dia més aposta per la versió original. Així doncs, la ciutat augmenta la seva oferta de cinema "no" doblat amb la incorporació dels Aribau que se sumen ja els més que consolidar Floridablanca, Verdi o cinemes Boliche, sales que fa anys que programen vso. 

NO T'HO PERDIS: Obre una nova botiga de 200 m² de Harry Potter a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat