Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Index 2019
FOTO: Time Out

Barcelona, la ciutat més divertida del món? Ho volem saber!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

És hora de demostrar tot l'amor que teniu per Barcelona! L'any passat més de 15.000 persones de tots els racons del planeta van contestar unes senzilles preguntes que van posicionar Barcelona entre les ciutats més divertides del món. N'esteu d'acord? La vostra opinió és fonamental per destacar les coses que us agraden de la vostra ciutat, i també les que us agraden menys.

"Quin és el millor barri per viure-hi", "Quin és el millor districte per sortir de festa?". Arriba el moment de revalidar la nostra posició, o millorar-la! Som afortunats per tenir una oferta cultural tan variada, restaurants, espais expositius de referència... I ara podem fer de Barcelona una referència mundial, i per això calen les vostres aportacions.

Participeu al Time Out Index 2019 i compartiu amb tothom el vostre amor per Barcelona. És divertit i anònim, i segur que la fareu pujar capdamunt del rànquing de les 32 ciutats més increïbles del món. Per menys temps del que invertiu per tafanejar Instagram podeu posar Barcelona al mapa internacional dels llocs culturalment més interessants. Som-hi!

Completa aquí el Time Out Index 2019!

Últimes notícies

    Publicitat