Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Família Barcelona a la tardor
© Shutterstock

Barcelona, ​​la millor ciutat d'Europa per visitar a la tardor

Després dun estiu molt càlid, els turistes tindran més possibilitats de gaudir del sol amb alguns viatges tardorals

Liv Kelly
M. P. Muñoz
Escrit per
Liv Kelly
Traduït per
M. P. Muñoz
Publicitat

Les vacances d'estiu són l'escapada preferida per a molts de nosaltres, però potser és hora de repensar-les. La meitat d'Europa ha estat víctima d'incendis forestals horribles i temperatures insuportables

Així que potser la tardor sigui el moment de marxar de vacances. Les ciutats populars estan menys poblades, és probable que els preus siguin més baixos i moltes ciutats són encara més boniques a la tardor. Unes vacances després de l'estiu sonen molt més relaxants, i ara DiscoverCars.com ha posat fil a l'agulla i ha elaborat una llista de les millors ciutats europees per visitar els mesos de tardor.

La seva anàlisi és força completa. Aquests són només alguns dels factors que van avaluar: aeroport més proper, nombre d'hotels econòmics, cost mitjà d'un lloguer d'automòbil per a una setmana i mitjana de precipitacions, temperatura i hores de llum per a setembre, octubre i novembre. 

Aquests factors van culminar en una puntuació de 120 per a cada ciutat i, segons això, Barcelona és el lloc ideal per visitar la pròxima tardor, ha obtingut una puntuació de 98. Fa poc, la ciutat ha estat qualificada com la destinació turística més popular segons Tiktok, així que res ens sorprèn aquesta elecció.

Barcelona, ​​la reina de les escapades de tardor

Amb més de 500 hotels "econòmics" i més de 1.700 restaurants assequibles, Barcelona promet unes estupendes vacances de tardor. Qui diu que no es pot gaudir d'una gerra de sangria quan les fulles dels arbres s'hagin posat marrons? Ni tan sols és l'únic destí d'Espanya que se situa entre els deu primers, ja que Bilbao ocupa el lloc número vuit. 

tardor barcelona
Foto: Shutterstock

Lisboa el segueix de prop en segon lloc, amb una puntuació de 94. És la ciutat més càlida de la llista, amb una temperatura mitjana de 18 graus. La vista des del Castell de São Jorge serà un espectacle de teulades de terracota i fulles color taronja.

El tercer lloc és per a Berlín, que obté una puntuació de 89 i té un cost decent d'estada durant la setmana de 964 euros, a més d'una precipitació mitjana de 51 mil·límetres que el converteix en un dels llocs més secs de la llista. La vida nocturna de Berlín i l'abundància de museus i galeries la converteixen en un gran lloc per a una escapada tardorenca. 

Aquí hi ha les 10 millors escapades de tardor a Europa per al 2023

  1. Barcelona, ​​Espanya (98/120)
  2. Lisboa, Portugal (94/120)
  3. Berlín, Alemanya (89/120)
  4. Budapest, Hongria (85/120)
  5. Gdansk, Polònia (81/120)
  6. Amsterdam , Països Baixos (79/120)
  7. Copenhaguen , Dinamarca (73/120)
  8. Bilbao, Espanya (68/120)
  9. Bordeus, França (63/120) / Bruixes , Bèlgica (63/120)
  10. Pula, Croàcia (62/120)

NO T'HO PERDIS: les 14 destinacions més infravalorades d'Europa

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat