Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona planteja tallar més carrers per evitar aglomeracions

Valoració positiva del cap de setmana tot i que es triplica la presència de ciutadans a les platges i parcs

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

El regidor de l’Ajuntament de Barcelona Eloi Badia en l'última roda de premsa d’atenció dels mitjans ha fet una valoració positiva del comportament dels ciutadans d’aquest cap de setmana amb restriccions, tenint en compte el poc espai públic a la ciutat. Tot i això l’Ajuntament creu que no és suficient i que té la voluntat "d’oferir el màxim d’espai públic obert i accessible", ha dit el regidor. Per aquest motiu s’estudia tallar més carrers al trànsit per evitar les aglomeracions.

La presència de veïns i veïnes als parcs i platges s’ha doblat i en alguns casos triplicat. Això indica que la ciutadania ha fet cas a les restriccions però que ha fet ús de l’espai públic. Segons Badia, en cap cas s’ha arribat a la saturació però si s’ha hagut d’intervenir en alguns punts de la ciutat.

Fins ara l’Ajuntament havia estudiat quins podien ser els punts de més afluència de barcelonins i barcelonines, després d’aquest cap de setmana es revisaran els punts amb els districtes per tal d’acabar d’ajustar-los i millorar l’obertura de l’espai públic. Tal com ha afirmat Badia, no hi ha la voluntat de tancar cap dels espais mentre la situació ho permeti.

NO T'HO PERDIS: Quan puc sortir del meu municipi sense risc de sanció? 

 

Últimes notícies

    Publicitat