Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cavalcada de Reis a Barcelona
Ajuntament de Barcelona

Barcelona recupera la cavalcada de Reis el 2022

Després d’un any de cavalcada estàtica al Fòrum, els Reis d’Orient tornaran a recórrer els carrers de Barcelona aquest Nadal

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La cavalcada de Reis 2022 recuperarà el format tradicional. Com ha informat Betevé, aquest Nadal la cavalcada de Reis no repetirà el model estàtic que va tenir lloc l’any passat i recorrerà els carrers de Barcelona, tot i que encara no es coneixen els detalls del recorregut que faran els Reis d’Orient, que podria variar respecte al tradicional.

L’any passat, per culpa del Coronavirus, la cavalcada tradicional es va haver de substituir per una instal·lació estàtica al Fòrum. Ses Majestats van arribar a la ciutat a dalt del pailebot Santa Eulàlia, com és habitual, però l’accés al moll va ser restringit per a poder controlar l’aforament i evitar possibles contagis. Al Fòrum mateix, a més, la canalla va poder veure la logística que hi ha darrere de la preparació dels regals amb una instal·lació de les carrosses reials. 

El 5 de gener del 2022, però, les carrosses dels Reis d’Orient tornaran a recórrer els carrers de Barcelona, com sí que es va fer l’any 2020 en l’última cavalcada en moviment que va aplegar 950.000 persones. 

NO T'HO PERDIS: Els millors 10 plans per la setmana

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.  Últimes notícies

    Publicitat