Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona recupera la cavalcada de Reis el 2022

Després d’un any de cavalcada estàtica al Fòrum, els Reis d’Orient tornaran a recórrer els carrers de Barcelona aquest Nadal

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La cavalcada de Reis 2022 recuperarà el format tradicional. Aquest Nadal la cavalcada de Reis no repetirà el model estàtic que va tenir lloc l’any passat i recorrerà els carrers de Barcelona.

L’any passat, per culpa del Coronavirus, la cavalcada tradicional es va haver de substituir per una instal·lació estàtica al Fòrum. Ses Majestats van arribar a la ciutat a dalt del pailebot Santa Eulàlia, com és habitual, però l’accés al moll va ser restringit per a poder controlar l’aforament i evitar possibles contagis. Al Fòrum mateix, a més, la canalla va poder veure la logística que hi ha darrere de la preparació dels regals amb una instal·lació de les carrosses reials. 

El 5 de gener del 2022, però, les carrosses dels Reis d’Orient tornaran a recórrer els carrers de Barcelona, com sí que es va fer l’any 2020 en l’última cavalcada en moviment que va aplegar 950.000 persones. Com és habitual, els Reis arribaran a Barcelona per mar i després recorreran els carrers del centre de la ciutat en un gran itinerari que, com sempre, començarà a la Ciutadella i acabarà a la Font Màgica de Montjuïc. I com sempre, els Reis no arriben mai sols, sinó que ho faran precedits i acompanyats d’un gran seguici festiu que omplirà de color, màgia i espectacle cadascun dels racons que trepitgi.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2021 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat






Últimes notícies

    Publicitat