Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vela
Foto: Shutterstock

Barcelona serà la seu de la Copa Amèrica de Vela el 2024

La competició esportiva internacional més antiga del món se celebrarà a Barcelona a partir del maig d'aquí dos anys

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

La 37a edició de la Copa Amèrica de vela, la competició internacional més antiga del món, arribarà a Barcelona el 2024 gràcies a l’acord amb Team New Zealand. La capital catalana ha estat l’escollida entre les candidatures d'altres ciutats, com ara Màlaga, Cork (Irlanda) i Yedda (Aràbia Saudí). 

La candidatura per acollir aquesta competició l'ha impulsat Barcelona & Partners, vinculada a Barcelona Global, i compta amb el suport de l’Ajuntament, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el port. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que "l’aposta per l’energia blava i la transformació del Port Olímpic han estat factors decisius perquè Barcelona sigui la ciutat escollida". 

View this post on Instagram

A post shared by Ada Colau (@adacolau)

Les dates de la Copa poden anar entre l'1 de maig i el 31 d’octubre del 2024, tot i que els equips s'hi poden instal·lar a Barcelona dotze mesos abans de la celebració. S’estima que la ciutat rebrà un impacte econòmic de gairebé mil milions d’euros.

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat