Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona s'omple de taques de colors

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Heu vist alguna cosa diferent a Barcelona aquests dies? La plaça Sant Jaume o de la Catedral estan com sempre? Fixeu-vos bé. Mireu a terra! Sí, estan plenes de taques de colors de totes les mides. Darrere d'aquest munt de bombolles que han sortit com bolets està l'artista Daniel Bagnon. 'From Bubble' és el seu projecte d'art contemporani que ens vol fer reflexionar sobre la descomposició que provoca en el cervell la malaltia d'Alzheimer.

La intervenció urbana a Barcelona va començar dilluns 22 i s'estendrà en un recorregut de 10 kilòmetres –a més de al centre de la ciutat també arribaran les properes setmanes a Nou Barris, Les Corts i Sant Andreu– amb més de 4.000 bombolles. Sense saber-ho, passant al seu costat o trepitjant-les som part d'aquest 'happening' que simbolitza les connexions que es van deteriorant a poc a poc en un cervell malalt d'Alzheimer.

A més d'aquesta enganxada de bombolles, fins a l'11 de desembre se succeiran un munt d'activitats per parlar de la malaltia, la investigació i la identitat humana, així com més intervencions, com el túnel d'aïllament que es muntarà a l'estació de metro de Zona Universitària a partir de dilluns 29 d'octubre.

El Museu Marítim, l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i les fundacions Pasqual Maragall, Uszheimer i ACE, entre altres, també acolliran gran part de les activitats d'aquest gran projecte al voltant de l'Azheimer. 

Últimes notícies

    Publicitat