Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona suspèn l’espectacle de Cap d’Any 2021 previst a la Font de Montjuïc

L’Ajuntament ha convocat una reunió d’urgència per analitzar quines altres activitats podrien suspendre's a causa de a sisena onada

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona va anunciar ahir que se suspèn l’espectacle de Cap d’Any 2021 previst a l’avinguda de la Reina Maria Cristina a causa de les restriccions anunciades per la Generalitat de Catalunya per fer front a sisena onada de la Covid-19. Després d'un any d'aturada per la pandèmia, el consistori havia anunciat la tornada de la festa en aquest espai, amb un espectacle per acomiadar el 2021 i donar la benvinguda al 2022 amb llum, pirotècnia, foc, música, personatges màgics i grans projeccions a la font de Montjuïc.

Ara bé, l'empitjorament de la situació epidemiològica ha portat el consistori a cancel·lar la celebració. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, considera “impossible” seguir endavant amb l’acte que s’havia organitzat per donar la benvinguda al 2022, ja que el toc de queda impedirà sortir al carrer entre la 1 i les 6 h i aquesta cerimònia estava prevista a partir de les 21.30 i fins a un quart d'1 de la matinada.

L’any passat, pel Cap d'Any de 2021, les revetlles estaven prohibides per evitar aglomeracions i el govern d’Ada Colau va organitzar un espectacle pirotècnic des de diferents punts, perquè fos visible des de la major part de la ciutat. D’altra banda, avui s’ha convocat una reunió d’urgència per analitzar quines activitats de Nadal es podran fer amb les noves restriccions, com la cavalcada de Reis, una de les cites del calendari nadalenc més esperades per la canalla.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2021 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat