Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà 1.000 bicicletes elèctriques més abans que s’acabi l’any

S’instal·laran jocs elèctrics en mil bicicletes mecàniques del Bicing per transformar-les en vehicles elèctrics

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si vius als barris de muntanya de Barcelona, segur que has desitjat més d’una vegada que s’ampliï el nombre de ‘bicis’ elèctriques del servei de Bicing. No hi ha res més farragós que anar a la parada, veure que no queden bicicletes elèctriques i adonar-te que hauràs de pedalar fent pujada i arribar a casa suat i mort de cansament. Doncs les teves pregàries han estat escoltades, perquè abans que s’acabi el 2021, el Bicing comptarà amb 1.000 bicicletes elèctriques més

Per arribar a aquest nombre, s'instal·laran jocs elèctrics en un miler de bicicletes mecàniques per transformar-les en elèctriques, ja que el disseny original de les bicis mecàniques del Bicing ja preveia la possibilitat d’una futura adaptació a vehicle elèctric. 

bicing
Foto: Vicente Zambrano Gonzálezbicing

Amb aquesta transformació es pretén que, de les 7.000 bicicletes que hi ha ara en servei a Barcelona, s’arribi a un total de 3.000 bicicletes elèctriques, ja que aquest tipus de transport ha vist augmentar la seva popularitat en els darrers anys, sobretot en aquells barris amb més desnivell. 

De fet, segons les dades de l’Ajuntament de Barcelona, un de cada tres viatges es fan amb bici elèctrica i cada vehicle té una rotació mitjana de vuit o nou viatges al dia. A més, a causa de la pandèmia, el Bicing ha vist créixer el seu nombre d’usuaris, que va augmentar en un 11% durant el 2020. 

NO T'HO PERDIS: Descobreix Barcelona en bicicleta

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat