Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà cinc noves biblioteques el 2030

També s'ampliaran la biblioteca de Collserola i de Sant Pau - Santa Creu

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

A tots els amants de la lectura se us amplien les oportunitats de gaudir de la literatura de cara al 2030. El nou Pla de Biblioteques preveu la construcció de 5 espais nous, a més d'ampliacions i trasllats d'altres que aportarà a la ciutat 31.004 m² més de servei de biblioteca pública, un 30 % més que l'actual.

Les biblioteques de nova construcció s'obriran a Sarrià, la Prosperitat, La Marina del Prat Vermell, Sant Gervasi Sud i a la Biblioteca Central de Barcelona. S'ampliaran algunes com la de Collserola o la de Sant Pau - Santa Creu i d'entre les que es traslladaran està Biblioteca Vapor Vell, entre d'altres.  

El Pla director de les biblioteques ha ajustat les reformes i noves obres per tal de poder dotar a la ciutat de 45 biblioteques equipades pel 2030. El Mapa de Biblioteques de Barcelona quedarà així:

Mapa de Biblioteques 2030
Ajuntament de BarcelonaMapa de Biblioteques 2030

La Xarxa de Biblioteques de Barcelona vol ampliar el dret a tothom a la lectura, l'educació i la difusió d'informació i coneixements al nou full de ruta que han marcat pels pròxims anys. 

NO T'HO PERDIS: Nadal 2022 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat