Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà dentistes públics un 40% més barats

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Un 40,8% dels barcelonins no ha anat al dentista en l'últim any i en gran part es deu al cost que implica un tractament odontològic a Barcelona, una de les ciutats amb les clíniques dentals més cares de tot l'Estat. En un intent de posar solució a la situació, l'Ajuntament ha proposat una iniciativa que ofereixi servei municipal d'odontologia amb preus fins a un 40% inferiors als habituals.

Des de l'estiu a Barcelona ja hi funciona un servei d'odontologia municipal gratuït, dirigit a persones en situació de vulnerabilitat que ja ha tractat a més de 2.000 persones, però que no soluciona el problema a una part molt amplia de la població. Per això, aquest nou servei municipal odontològic serà obert a tot el públic i oferirà serveis d'extraccions, periodòncies, higienes dentals, obturacions, endodòncies, pròtesis amovibles i fixes, fèrules, implants i ortodòncies.

Els preus oscil·laran entre els 55 euros d'una obturació, els 160 euros d'una endodòncia i els 30 euros d'una higiene dental, però la mateixa alcaldessa de la ciutat ja ha assegurat que els preus reduïts no seran incompatibles amb una garantia de qualitat d'assistència i unes condicions laborals dignes pels seus professionals.

De moment el servei municipal d'odontologia encara ha de ser aprovat pel ple i passar certs tràmits, però es creu que el primer centre podria entrar en funcionament l'any vinent a Sant Andreu, Sant Martí o Nou Barris.

NO T'HO PERDIS: Barcelona 'low cost'

Últimes notícies

    Publicitat