Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà un nou espai cultural per a famílies i amants dels llibres

La lliberia Sendak i El Culturista obren l'Espai Culturista Sendak, amb botiga de llibres i joguines i una amplia agenda d'activitats i cursos

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Bones notícies per a les famílies amb inquietuds culturals, els adults amants de la literatura i per als professionals del sector del llibre. A principis del mes de març (si res ho impedeix) Barcelona tindrà un nou espai cultural sorgit de la unió de dos grans en això de l'oci infantil i familiar. El Culturista –agenda familiar de Barcelona– i la llibreria Sendak –llibreria cooperativa especialitzada en literatura infantil i juvenil– han fet una fusió i ha sortit l'Espai Culturista Sendak, al barri del Camp d'en Grassot.

El nou Espai està ubicat als baixos d'una típica caseta de Gràcia, és un espai diàfan, amb mobles de fusta i polivalents, és a dir, que es poden moure per adaptar-se en funció de les necessitats. També té un petit pati ple de plantes i amb una mida suficient com per celebrar-hi algun taller.

Productes a la venda a l'Espai Culturista Sendak
Foto: Espai Culturista Sendak

Amb aquests dos 'pares' ja podeu imaginar tot allò que hi trobareu. A més de ser la seu de El Culturista, el nou espai tindrà una botiga de llibres amb títols seleccionats –no sempre seran novetats editorials, hi haurà molta rotació, tries per temàtiques, cromàtiques...– i productes diversos com il·lustracions, joguines artesanals i dissenys d'artistes locals, així com una agenda amb cursos i tallers sobre literatura infantil i juvenil, cinema, art i música tant per a la canalla com per als adults i professionals del món llibre, de la mà d'experts de cada sector. Una programació cultural pròpia amb el segell de la Sendak i El Culturista.

L'Espai Culturista Sendak estarà al carrer Grassot, 42 i obrirà de dilluns a divendres de 16 a 19 hores

 

NO T'HO PERDIS: Llibres infantils i juvenils recomanats

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat