Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona mar Colom
Foto: Maria Dias

Barcelona tindrà un nou mercat de Nadal al Port Vell

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

A més de la centenària fira de Nadal de l'avinguda de la Catedral, aquest any, del 5 de desembre al 5 de gener, Barcelona comptarà amb un nou espai on omplir-nos d'esperit nadalenc, de bons propòsits i on comprar els regals per als nostres estimats. 

El mercat està dintre dels actes del 150è aniversari del Port de Barcelona i estarà ubicat al Portal de la Paudavant del monument a Colom, i ocuparà una superfície de 5.000 m2.

Hi haurà un espai amb paradetes de fusta i decorades amb garlandes a l'estil de les fires nadalenques més tradicionals on trobareu artesania, articles de decoració, alimentació i regal. També comptarà amb una zona gastronòmica i un escenari on es programaran actuacions musicals de grups novells i teatre per a totes les edats. 

El més espectacular serà un arbre de nadal de 31 metres il·luminat amb llums LED que anirà conjuntat amb els jocs de llum de l'edifici del Portal de la Pau, així com un pessebre flotant ubicat a la làmina d’aigua de davant de la Rambla de Mar. Tindrà una estructura d’alumini i un fil lluminós que es podrà apreciar des de qualsevol perspectiva. Els més petits també podran gaudir d'un carrusel clàssic. 

NO T'HO PERDIS: 50 coses que has de fer a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat