Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona tindrà una pantalla gegant per veure la final de la Champions femenina

L'Ajuntament també ha confirmat la celebració d'una rua el diumenge, en cas de victòria

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat en una entrevista de RAC1 la instal·lació d'una pantalla gegant per seguir la final de la Champions femenina entre el Barça i l'Olympique de Lió el dissabte 21 de maig a les 19 hores. I on serà, aquesta pantalla?

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta,  ha confirmat aquesta tarda davant de les jugadores mateixes la instal·lació de la pantalla gegant, que tindrà lloc a la Plaça Catalunya. La confirmació de la pantalla gegant ha estat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on el president ha desitjat sort a tot l'equip del FCB Femení de cara a la final. 

L’accés a la plaça de Catalunya serà lliure i gratuït, però l’aforament quedarà limitat a un màxim de 20.000 persones per garantir la seguretat. La festa esportiva començarà una hora abans, a les 18 hores, amb música a càrrec d'un DJ i un 'speaker' per amenitzar l'espera. El club ha informat que dins del recinte hi haurà punts de servei de menjar i beure i un quiosc de la botiga del Barça. Un cop acabi el partit, es procedirà al desallotjament de la plaça. Tot i això, si les blaugranes guanyen no cal anar gaire lluny a celebrar la victòria. En travessar el carrer s'hi troba la font de Canaletes. 

A més, si les jugadores blaugranes s'enduen la final, també s'ha confirmat una rua de celebració. Aquesta està prevista per diumenge a la tarda, quan l'equip arribi de Torí. El recorregut previst de moment és del passeig de Colom fins a la plaça Sant Jaume

Tot i això, fins a 15.000 aficionats del Barça assistiran a l'estadi de la Juventus, després que s'esgotessin les entrades que va posar a disposició el club, un total de 7.000. I des de la web la UEFA, es van comptabilitzar més de 6.000 tiquets comprats des del territori espanyol. També s'han organitzat uns 40 autocars que ja estan plens i tres vols xàrter, a part dels regulars. 

NO T'HO PERDIS: Com veure gratis 'online' els partits del Barça de la Champions femenina?

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat