Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Beck (Primavera Sound 2022)
Ana Paez SedanoBeck (Primavera Sound 2022)

Beck, un trip musical pel Primavera Sound 2022

El músic de Los Angeles va repassar els hits amb un xou psicodèlic que fa justícia als seus 30 anys de trajectòria

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Molt ha plogut des que el 'Loser' d'aquell noi desmenjat de Los Angeles es convertís el 1993 en un dels himnes de la generació X, que cantava amb orgull el dret a ser un perdedor, a no voler triomfar. En el cas de Beck, però, la seva carrera va quedar-se molt lluny del fracàs. Disc rere disc va anar construint una discografia que ha explorat tota mena de gèneres –del folk al hip-hop, del funk a l'electrònica– i que compta, fins al moment, amb 14 àlbums: l'últim és del 2019, 'Hyperspace', produït per Pharrel Williams.

El xou que va presentar divendres a l'escenari Pull and Bear del Primavera Sound –va explicar que estrenava gira i banda a Barcelona– va ser una celebració d'aquesta trajectòria. I ho va fer a tota màquina: amb un reguitzell de temes que se succeïen a tota velocitat en una festa psicodèlica en què van brillar 'Devils haircut', 'Wow' i 'Hollywood freaks'.

Beck (Primavera Sound 2022)
Ana Paez SedanoBeck (Primavera Sound 2022)

També va fer lloc a les peces més atmosfèriques com 'Chemtrails' i 'Morning', el folk de 'Lost cause' –va fer un homenatge a Willie Nelson en un dels visuals en què apareixia en una antiga mina– i, sobretot, la versió en solitari, només acompanyat per la guitarra acústica, d''Everybody's got to learn sometime', que va interpretar després de fer al·lusió a la pandèmia.

Beck (Primavera Sound 2022)
Ana Paez SedanoBeck (Primavera Sound 2022)

Com a cirerol de l'espectacle el 'güero' va enfilar 'Loser', 'One foot in the grave' i 'Where it's at' perquè ningú pogués dir que aquell no havia estat un gran directe.

NO T'HO PERDIS: Tot el que has de saber del Primavera Sound 2022

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat