Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Custom Lab Bershka
Foto: BershkaCustom Lab Bershka

Bershka obre un espai únic per a personalitzar la roba al Portal de l'Àngel

A CustomLab pots incloure impressions digitals, brodats i accessoris exclusius a les teves peces

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

Coincidir amb el mateix 'look' que els teus amics i amigues a una festa, sopar o trobada sempre és anecdòtic. A algunes persones no els agrada, d'altres creuen que és divertit. Però el que ens agrada a tots de segur és sentir-nos especials, i per als més fanàtics de la moda això de vegades vol dir aconseguir peces úniques i exclusives que ningú més pugui portar.

Si vosaltres sou un d'aquests fanàtics, continueu llegint: CustomLab de Bershka (Portal de l'Àngel, 24) és un nou espai dedicat a la personalització de roba. Es tracta d'un laboratori on podreu personalitzar peces de roba, bosses i sabates, amb tècniques d'impressió digital, brodats i fins i tot 'transfers', és a dir, elements que s'enganxen a la tela.

Tots portem un dissenyador a dins

Si entreu a la nova botiga Bershka del Portal de l'Àngel, trobareu un petit esclat de colors al final del local, després dels tons neutres i industrials. Apropeu-vos-hi, i allà el trobareu: el nou espai Custom Lab. Una illa central amb pantalles interactives que us permetran dissenyar les vostres peces úniques. Escollir la tècnica, la peça que voleu dissenyar, el color, els motius i dibuixos o una frase personalitzada són les opcions amb les quals podreu jugar. Tot això, és clar, acompanyat per personal especialitzat que us aconsellarà en qualsevol mena de dubte.

Més enllà d'aquest espai creatiu, a una de les parets laterals trobareu una selecció de les diferents peces de roba que podeu personalitzar segons la tècnica escollida. Un cop acabada la vostra creació, rebreu un tiquet de compra, i a l'altra banda de les pantalles, a un taulell que dona pas a la zona de màquines que personalitzen les peces, us agafaran la comanda i podreu veure com personalitzen la vostra roba en directe i al moment.

L'espai Custom Lab en funcionament
Foto: Clara RuizL'espai Custom Lab en funcionament

També pot ser que digueu: "jo, de roba, ja en tinc suficient". Doncs també podreu personalitzar bosses... i sabates! Teniu tot de brodats per afegir a la llengüeta de les vambes, així com accessoris pels cordons com cadenes, pins i xapes que es poden gravar i personalitzar. 

Un espai exclusiu a Espanya... i al món

El Custom Lab del Bershka de Portal de l'Àngel és el primer espai d'aquestes característiques que es configura de forma fixa i permanent a Espanya. Segons Daniel Bret, director de comunicació de Bershka, "és un concepte que ja teníem establert en línia, a través de l'app. Un cop testejat en espais temporals a ciutats com Milà, hem vist que aquesta idea encanta als clients. Aquest de Barcelona és el primer d'Espanya, i pràcticament únic al món. Només existeix una altra botiga fixa i permanent com aquesta, i és a L'Haya". 

Nou concepte, nova botiga

Per acompanyar el nou espai exclusiu de personalització de peces, s'ha dut a terme una reforma integral de la botiga Bershka. Situada a un edifici històric de principis del segle XIX, el nou estil que predomina és industrial, amb mobiliari reciclat i tons neutres que permeten destacar les col·leccions i la roba per sobre de tot. Seqüències d'armaris laterals creen la il·lusió d'espais íntims on les peces s'emmarquen no segons col·lecció, sinó per estils o 'looks' diferents.

Interior de la nova botiga
Foto: BershkaInterior de la nova botiga

Amb els únics tons de colors proporcionats per l'espai 'Custom Lab' i una cridanera escala de vermell brillant, l'atmosfera de la botiga és tota una experiència que combina aires més modernes amb l'antiga arquitectura encara present a l'espai. 

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de vambes de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat