Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Black Friday 2018: 5 productes que ho petaran

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

La febre del Black Friday arriba cada cop més aviat a les nostres bústies de correu, als anuncis de televisió i, també, als prestatges de les principals botigues de productes, que avancen de forma significativa els descomptes dels principals productes que causaran furor en les compres. Recordem que el Black Friday se celebrarà enguany el pròxim divendres 23 de novembre.

Ja ho sabeu, la tradició estatunidenca de realitzar compres massives l'endemà del dia d'Acció de Gràcies està arrelant amb força a Europa, i les botigues ens ho posen fàcil amb descomptes insuperables. Els productes més venus l'any passat van ser la Nintendo Switch, la Play Station 4 Slim i videojocs com el 'FIFA 2017' i l''Uncharted 4'. Ah, i no oblideu, el Cyber Monday, dedicat a les compres online, que arribarà el dilluns següent, dia 26 de novembre.

Si atenem a les vendes de l'any passat i altres esdeveniments de compra massiva com l'Amazon Prime Day que va posar en marxa el portal de venda a l'estiu, aquestes poden ser alguns dels productes més venuts del pròxim Black Friday.

1 – Televisió
Si observem els descomptes més cridaners i dels articles més venuts del Black Friday 2017, trobem que al sector de la tecnologia té molts números per fer-se amb el pic de vendes. L'any passat el televisor Samsung de LED de 50 polzades amb resolució 4k UHD va baixar més de 100 euros el seu preu a establiments com Media Markt. Si tenim previst canviar la mida i la resolució del nostre televisor, atents a les ofertes.

2 – Robot aspirador
Si mirem les vendes d'Amazon de l'any passat un dels èxits de l'edició va ser el robot aspirador Cecotec Conga Excellence. Oblideu-vos d'escombrar la vostra llar per menys calés del que penseu.

3 – Mòbils
Si penseu trobar un iPhone molt rebaixat, oblideu-vos-en, Apple amb prou feina rebaixa 15 euros dels seus productes els dies d'oferta. En canvi pot ser el moment de fer-vos amb alguns models com el Huawei P8 Lite, el Samsung Galaxy S7 o el Motorola Moto E4, per citar alguns dels més venuts l'any passat.

4 - Videoconsoles
Sí, segurament la PlayStation 4 tornarà a ser un dels productes més venuts. Haureu d'estar atents a les millors ofertes de les grans superfícies que acostumen a realitzar packs de consola amb videojocs amb descomptes sucosos de fins a 100 euros. El pack de consola més el nou joc de futbol 'FIFA 19' serà el més demandat, segur.

5 – Endoll repetidor de WiFi
Molta gent té problemes amb el senyal de WiFi a casa seu, ho demostra l'èxit d'aquest producte que va ser un dels més venuts a Amazon l'any passat. Només cal endollar al corrent aquest aparell i solució arriba. I el millor, el podreu aconseguir per un preu immillorable.

 
 NO T'HO PERDIS: Els millors descomptes del Black Friday 2018

Últimes notícies

    Publicitat