Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Black Mirror emetrà un episodi tipus 'escull la teva pròpia aventura'

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

La cinquena temporada de la popular sèrie distòpica, 'Black Mirror', arribarà aquest desembre amb un primer episodi una mica diferent: l'inesperat final el triaràs tu.

El concepte 'escull la teva pròpia aventura', que fins ara només coneixíem a través de llibres infantils, arriba als nostres televisors gràcies a Netflix. El portal Bloomberg ha estat l'encarregat de fer pública la notícia que el servei de 'streaming' Netflix està treballant en un episodi especial de 'televisió interactiva'.

_

Aquesta no serà la primera vegada en què Netflix posi en pràctica aquesta forma d'entreteniment. 'Puss in the Books', una sèrie infantil, va ser pionera en aquesta narrativa interactiva, donant als nens la possibilitat d'escollir les futures aventures dels seus personatges.


De tota manera, 'Black Mirror' suposa un repte més gran, es tracta d'una sèrie per a adults amb trames complexes i, per tant, haurà d'haver-hi també opcions més complexes. Encara no queda clar si els espectadors podran escollir els seus desventures a través d'una app o directament al televisor, caldrà esperar fins al desembre per saber-ho i veure a quin tipus de trama ens veiem sotmesos.

NO T'HO PERDIS: 5 sèries per començar i acabar en un cap de setmana 

Últimes notícies

    Publicitat