Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Breaking Bad' a Barcelona

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Això no va de laboratoris de droga a Barcelona, que de tema n'hi hauria. Parlem del 'Breaking Bad' sèrie. De les aventures de Walter White; aquell professor de física frustrat a qui diagnostiquen un càncer terminal i decideix reinventar-se en cuiner d'una metamfetamina blava i poderosa. Si la història us crida l'atenció i encara no l'heu vista (feu-ho, molt recomanat!) aprofiteu els mesos d'estiu perquè al setembre el seu creador, Vince Gilligan (també co-creador del brillant i negre spin-off 'Better Call Saul') visita Barcelona en el marc del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, Serielizados Fest, del 27 al 30 de setembre al CCCB.

El director, guionista, productor nord-americà farà una sessió de preguntes i respostes amb el periodista Toni Garcia Ramon amb motiu del desè aniversari de 'Breaking Bad'; una activitat ja clàssica del festival per apropar a l'audiència els treballs de 'showrunners' com Dan Harmon i David Simon.

Serielizados Fest, organitzat per la revista i plataforma d'amants i experts en sèries Serielizados, comptarà amb una extensa programació amb estrenes internacionals de sèries, documentals sobre la cultura pop televisiva, xerrades, convidats internacionals i una sessió per a professionals. En les properes setmanes anunciaran tota la programació del festival i la resta de convidats.

Mentrestant i per anar fent salivera, no us perdeu el 'narcocorrido' de Los Cuates de Sinaloa, 'Negro y Azul', que canta les gestes de Walter White a.k.a Heisenberg.

Últimes notícies

    Publicitat