Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Los Bridgerton' temporada 2: repartiment, trama i tot el que sabem fins ara

Per fi continua el tòrrid drama d'època de Netflix

Ashanti Omkar
Albert Rodríguez
Escrit per
Ashanti Omkar
Traduït per
Albert Rodríguez
Publicitat

'Los Bridgerton', la sèrie de la productora americana Shondaland distribuïda a Netflix globalment, va arribar com un regal quan més ho necessitàvem. La barreja d'història romàtica embriagadora, secrets de l'alta societat, disfresses i balls pomposos va ser la clau del seu èxit. Més de 82 milions de persones la van veure en tot el món, en tan sols un mes. Per tant, les expectatives en la vigília de la segona temporada són més altes que les perruques de la reina Charlotte. Els detalls de la història encara són un secret, però és segur que veurem disfresses encara més fabuloses, joies, pentinats opulents, escenes de sexe, llargs passejos a cavall, balls de saló, tones i tones de drama i problemes de gent rica. Lady Whistledown sol·licita la vostra presència per conèixer tota la informació de la temporada 2 de 'Los Bridgerton'

The Bridgerton
Foto: Netflix. ​The Bridgerton​: ​​Violet (Ruth Gemmell), Eloise (Claudia Jessie), Anthony (Jonathan Bailey) i Benedict (Luke Thompson)​.​

Quan podrem veure la temporada 2 de 'Los Bridgerton' a Netflix?

La segona temporada de la sèrie s'estrena el 25 de març de 2022 a Netflix a escala mundial. Si segueix el mateix format que la temporada 1, esperem set episodis d'una hora i un episodi final una mica més llarg.

Es pot veure el tràiler de la nova temporada?

El tràiler de la temporada 2 de 'Los Bridgerton' es va poder veure per primer cop en un esdeveniment dels fans de Tudum de Netflix el setembre de 2021.

De què va 'Los Bridgerton'?

Si ets nou a la festa, no et preocupis: no és tard per posar-te al dia de l'èxit guanyador de l'Emmy de Netflix. 'Los Bridgerton' és un drama d'època obscè i escandalós ambientat a principis del segle XIX dins de l'elit més elegant de l'alta societat georgiana (bàsicament, hipsters adinerats de la Regència). Creat per la productora televisiva nord-americana de Shonda Rhimes, aporta una mirada diferent de l'època de la Regència anglesa: la reina, Charlotte (Golda Rosheuvel) és una dona negra que es delecta aparellant als seus súbdits, amb l'ajuda de Lady Danbury (Adjoa Andoh), una viuda rica que essencialment 'dirigeix la societat' i arregla matrimonis, en cohort amb la reina. 

La sèrie es basa en les novel·les de Julia Quinn, qui explica la 'verdadera història d'amor' dels vuit germans Bridgerton en una època on els matrimonis concertats eren de rigor. El show ens mostra una d'aquestes històries en cada temporada, començant per la del Duke de Hastings (Regé-Jean Page) i Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en la primera temporada. 

Què passarà en la temporada 2 de 'Los Bridgerton'?

La segona temporada de 'Los Bridgerton' posa l'ull a lord Anthony, Vescompte Bridgerton, el patriarca de la família. Està completament avorrit de les dones que se li presenten... i l'amor li sembla impossible. Però, ho serà? Les germanes Sharma arriben de l'Índia i, ara sí, salten guspires. Com qualsevol bridgertonià amb coneixement diria, la recerca per trobar la vescomtessa adequada no és pas fàcil. Afortunadament, la misteriosa columnista de xafarderies Lady Whistledown, la identitat de la qual va ser la revelació principal de la primera temporada, estarà present per donar un cop d'ull a les pretendentes.

Qui és el protagonista de la temporada 2 de 'Los Bridgerton'?

El punt focal de l'amor aquesta vegada és Lord Anthony, el vescomte Bridgerton, interpretat per Jonathan Bailey. També ho és Adjoa Andoh com Lady Danbury i Golda Rosheuvel com la reina Charlotte, amb Ruth Gemmell i Phoebe Dynevor, repetint els seus papers com Lady Violet Bridgerton i Daphne Bridgerton respectivament. Dame Julie Andrews donarà veu a Lady Whistledown, qui llegeix la columna com una veu de Déu guiant els socis de Londres cap a noves cites romàntiques. Els nous fitxatges inclouen l'actriu britànica de la sèrie d'èxit Sex Education Simone Ashley com a Kate Sharma, l'actriu Charithra Chandran com a Edwina Sharma i l'actriu anglo-india Shelley Conn com Lady Sharma. Són una família que s'ha traslladat a l'alta societat de Londres des de l'Índia.

Bridgerton
Foto: Protagonistes de la 2a temporada de Netflix. Kate Sharma (Simone Ashley) i Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Regé-Jean Page apareix en la segona temporada?

Malgrat la decepció dels fans, Simon Basste, el duc de Hastings interpretat per l'actor britànic zimbabuès Regé-Jean Page, no tornarà a aparèixer en aquesta temporada. El seu arc va acabar amb el matrimoni amb Daphne Bridgerton i l'actor està perseguint una carrera a la gran pantalla (enguany el podrem veure al thriller d'acció 'The Grey Man' amb Chris Evans i Ryan Gosling). Les temporades 3 i 4 ja s'han confirmat, de manera que els fans de 'Los Bridgerton' viuen amb l'esperança que Page torni algun dia. 

Com aquesta temporada afronta la conversa sobre la immigració a Londres?

La representació de 'Los Bridgerton' de la societat de la Regència va indignar a molts dels seus espectadors, qui van utilitzar les xarxes socials per expressar el seu disgust per la idea d'un monarca negre i una societat racialment diversa, ignorant els 10.000 negres que els llibres d'història registren que vivien a Londres en aquell moment. Els migrants del sud d'Àsia han vingut a Londres des de fa centenars d'anys, des de treballadors i intèrprets marítims fins a la reialesa i estudiants, i la introducció del clan Sharma a la temporada 2 oferirà una visió més rica d'un racó de la societat londinenca tan sovint descuidada. 

Fotografia: Shutterstock Old Royal Naval College, Greenwich
Foto: Shutterstock. Old Royal Naval College, Greenwich

On té lloc la segona temporada de 'Los Bridgerton'?

Alguns dels llocs que tornarem a veure en aquesta temporada són els preferits dels turistes de Greenwich com l'Old Royal College, la Ranger's House de Greenwich, que és freqüentada per turistes i locals gràcies als seus fantàstics jardins, el Palau de Hampton Court, que serveix com a casa de Buckingham, on veiem sovint a la Reina de Bridgerton, i el Museu d'Holburne de Bath, la mansió de Lady Danbury.

Hi haurà més temporades de 'Los Bridgerton'?

Sí que n'hi haurà. Les temporades 3 i 4 ja s'han encarregat i Shonda Rhimes té plans de continuar: "Hi ha vuit germans Bridgerton i, a parer nostre, hi haurà vuit temporades de 'Los Bridgerton'. I fins i tot més", expliquen a Variety.

NO T'HO PERDIS: Les 11 sèries més esperades del 2022

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat