Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bruce Springsteen and the E-Street Band in concert at the Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - 21 May 2016
Photograph: Shutterstock

Bruce Springsteen tornarà a fer una gira per Europa el 2024

En el seu darrer concert al continent, el Boss ha anunciat que tornarà la primavera de l'any que ve

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Als seus 73 anys, Bruce Springsteen torna a demostrar que encara és insaciable. Ahir el nord-americà va posar punt final a la part europea de la seva gira mundial Springsteen and E Street Band 2023 tour a Monza, Itàlia. Aquesta gira la va inaugurar amb dos impressionants concerts a Barcelona, on va tornar a enamorar la ciutat set anys després de la seva última visita. Tot i haver assegurat que aquesta seria l'última gira de la seva carrera, el 'Boss' va agrair al públic italià el seu suport, afegint un apassionat 'we'll be back' (tornarem). A més, Point Blank, un dels portals dedicats a l'artista, va assegurar que el Boss tornarà al continent la primavera de 2024.

Encara no s'ha confirmat res de manera oficial, i per això encara no hi ha dates concretes. El que si podem assegurar és que l'estrella del rock tornarà a travessar l'Atlàntic per continuar amb la seva gira pels Estats Units, a la que posarà punt final el 12 de desembre a San Francisco. Bruce Springsteen començarà aquesta el 9 d'agost amb les entrades esgotades des de fa mesos a gairebé tots els estadis que visitarà pel país durant els quatre mesos vinents.

Clàssics com 'Born in the USA' i 'Born to run' són alguns dels que el cantant deixa caure, enllaçant-los amb algunes cançons del seu darrer disc 'Only thestrong survive' com 'Soul days' i 'I forgot to be your lover'. Faci com ho faci, un concert del Boss mai defrauda, aconseguint crear una atmosfera de romanticisme inesperat i emoció constant. Amb el seu famós agraïment a cadascun dels músics que l'acompanyen, Bruce Springsteen és un cop d'aire fresc per a tots els que el van a veure. Així que estigueu atents perquè Bruce Springsteen torna a Europa (i potser a Barcelona) i són molts els que voldran aconseguir entrades pel que podria ser l'últim cop de l'artista al continent.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 i 2024 a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Primavera

    Últimes notícies

      Publicitat