Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Netejar Montjuïc té premi!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Per a molts poden ser part del problema –per la brutícia que deixa el seu públic fora del recinte– però això no li resta valor a la iniciativa del Brunch-In The Park per netejar la muntanya de Montjuïc. És el nostre pulmó, un dels nuclis verds de la ciutat més històrics i estimats i s'ha de cuidar i preservar com si fos un animaló en perill d'extinció.

La iniciativa de la festa dominical forma part del programa 'Compromís', que al mateix temps s'emmarca dins del 'World Cleanup Day', i fa una crida massiva per trobar 200 voluntaris que vulguin ajudar a netejar la muntanya de Montjuïc. A canvi, ofereixen cinc entrades gratis per assistir al Brunch-in the Park Barcelona i al Brunch-in the City i un passi de temporada per a l'Hivernacle Pop-Up.

El gran xafarranxo serà els dies 13, 14 i 15 de setembre de les nou del matí a les tres de la tarda i, degut a les grans dimensions del terreny, la neteja es farà per sectors.
Si esteu conscienciats amb la cura del medi ambient i amb el respecte per la ciutat i els espais públics, podeu apuntar-vos a través de les xarxes socials del Brunch-in the park, omplir un formulari i se us assignarà un punt de trobada des d'on començar la feina.

Últimes notícies

    Publicitat