Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cat House, una llar de gats abandonats al mig del Born

Per
Pau Roca
Publicitat

Els amants de la música electrònica és molt probable que sàpiguen què és Suara. Pels que no, que sapigueu que es tracta d'un segell discogràfic dirigit per un dels Dj's i productors més actius de la ciutat com és Coyu, un apassionat de la música... i dels gats! Per això va decidir crear una fundació sense ànim de lucre amb l'objectiu d'ajudar els gats de carrer de Barcelona.

La fundació va néixer l'any 2011, i després d'uns anys van crear la Suara Store, una botiga de moda i complements al Born, on també podem trobar els discs del segell. La fundació va obrir fa un any, a la planta superior de la Suara Store, un bonic projecte: la Cat House, la primera llar per a gats abandonats de Barcelona al carrer Fusina número 6.

 
'Sempre en tenim vuit, de gats. Tres viuen a la fundació i l'objectiu és que ajudin als nouvinguts, i cinc són els que es poden anar adoptant'. Alguns dels gats, com han tingut vides complicades, tenen problemes com que els falti una cama o desnutrició. Però aquesta és la idea de la Cat House: ajudar als gats més desfavorits i aconseguir trobar-los una família.

'El que més ens importa és saber on aniran els gats. Amb qui. Per això el primer que demanem és omplir un qüestionari detallat per saber si la persona que vol adoptar sap les seves responsabilitats, què significa adoptar, si tenen coneixements, etc', diu en Marc.

L'espai és un local diàfan, lluminós i decorat com si es tractés d'una casa. Un espai perfecte per als gats, que són qui s'han de sentir a gust i han d'agafar confiança amb les persones. 'Concertem unes dues o tres visites al dia, com a màxim. No volem crear estrès als gats', que sempre arriben a la Cat House esterilitzats, vacunats i sans.

L'horari de visites a la Cat House (c/ Fusina, 6) és sempre amb reserva prèvia i les fan els dijous de 18 h a 20.30 h, i divendres i dissabtes de 12 h a 14.30 h i de 15.30 h a 20.30 h, si us hi apropeu i hi ha lloc, podreu gaudir dels gatets i qui sap si acabareu adoptant-ne un (sempre que ompliu correctament el qüestionari, esclar!). Llarga vida a la Cat House!

Últimes notícies

    Publicitat