Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Chanel, Rosa López i Conchita Wurst actuaran a la Barcelona Eurovision Party

La ciutat acollirà una Eurovision Party el 26 de març a la Sala Apolo

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

Dos mesos abans del Festival d’Eurovisió a Torí, Barcelona celebrarà una Eurovision Party el 26 de març a la Sala Apolo. En aquesta edició hi actuaran uns vint artistes participants d’altres països, abans d’actuar a la 66a edició del certamen europeu. A més, actuaran llegendes d’Eurovisió i representants nacionals i internacionals d’altres edicions.

Artistes del BCN Eurovision Party
Foto: Barcelona Eurovision PartyArtistes del BCN Eurovision Party

Els artistes

Els representants d'aquest any que actuen a la gal·la de la Sala Apolo són, de moment, Brooke Scullion, candidata d’Irlanda ('That's rich'), Ronela Hajati d’Albania ('Secret'), Vladana, representant de Montenegro ('Breathe') i We are Domi, de República Txeca ('Lights oOff'). No ens podem oblidar de l’amfitriona d’aquesta edició, Chanel, la representant d’Espanya que interpretarà el seu tema 'SloMo'. Juntament amb ells, hi haurà estrelles d’altres edicions com Conchita Wurst (guanyadora d’Eurovisió 2014), Rosa López (Espanya 2002), Senhit (San Marino 2011, 2020 i 2021), Sunstroke Project (Moldavia 2010 i 2017) i Marta Roure (Andorra 2004). A més, l'acte estarà presentant per un dels ballarins d'Edurne d’Eurovisió 2015, Giuseppe di Bella i la drag queen Sharonne. A mesura que es coneguin més artistes d’altres països, l’Instagram de l’esdeveniment els anirà anunciant. 

Es tracta del primer esdeveniment eurovisiu de la temporada a Europa. La Barcelona Eurovision Party donarà el tret de sortida a les altres cites eurovisives de la temporada com la London Eurovision Party, la Israel Calling, l'Eurovision in Concert a Amsterdam (9 d’abril) o la Pre Party Es a Madrid el 15 i 16 d’abril.

La gala està organitzada per Menuditas Factory, la promotora de festes com la Ravalada i Dragalada, Dale Dance Club, 8QUE8 o Ave Sangría. Pretenen apropar el món d’Eurovisió al públic català amb moltes sorpreses. Les entrades es poden adquirir al perfil de l’esdeveniment al seu Instagram (@bcneurovison) o directament al lloc web de la venda d’entrades.  

NO T'HO PERDIS: Els Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2022

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat