Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Charli XCX: Les dives del pop no moren mai

Un 'show' de música i coreografia va convertir el públic del Primavera Sound 2022 en 'Charli's angels'

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
Publicitat

La gent s’anava acumulant davant de l’escenari Pull and Bear del Primavera Sound. L’ambient era tranquil i la majoria de persones jeien a la gespa mentre petaven la xerrada. Però la pantalla es va il·luminar i tothom es va posar dret de cop. De fons, vaig sentir algú dir: “Uau, és com si fóssim a missa”. Inevitablement, em va venir al cap un mem que feia poc havia vist per Twitter.

Charli XCX és una icona pop del que a internet es descriu com ‘the girls and the gays’. Per entendre-ho, només calia mirar els grups que es congregaven a la pista: cabells de colors, ‘totebags’ i purpurina, la santa trinitat de l’estètica 'queer'. Els concerts més divertits són aquells on no hi ha un sol hetero a la vista i la cantant ho sabia. Quan va cridar ‘Where are my girls tonight?’, els xiscles de resposta van ser èpics.  

El concert va arrancar amb ‘Lightning!’, una declaració d’intencions de com aniria tot plegat. Molta coreografia, interacció constant amb el públic i una Charli XCX entregada al 'show'. No hi van faltar temes com ‘Boys’ o ‘Vroom Vroom’ i la cançó que va catapultar l’artista a la fama l’any 2015, ‘Boom Clap’. Quan va arribar el moment de 'Beg For You',  Rina Sawayama -amb qui l'artista ha col·laborat en aquest tema- va pujar a l'escenari per acompanyar a Charli XCX.

Les dives del pop són com l’energia: ni es creen ni es destrueixen, només es transformen. Potser per això, durant el concert, Charli XCX va fer picades d’ullet a altres grans del gènere com Britney -“It’s Charli, bitch”, deia la cantant- i Nicki Minaj, de qui l’artista es va declarar fan. 

El pop tampoc no morirà mai. L’escenografia -columnes jòniques i una il·luminació que recreava tempestes elèctriques- reafirmava el que ja sabia el públic, que Charli XCX és una deessa del pop internacional: ‘I’ve always been that main pop-girl bitch’, exclamava ella. 

NO T'HO PERDIS: Tot el que has de saber del Primavera Sound 2022

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat