Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cher publicarà la seva primera cançó en castellà i serà una versió d'ABBA

La cantant destinarà els beneficis de 'Chiquitita (spanish version)' a UNICEF

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Cher publica aquest divendres 8 de maig la seva primera cançó cantada íntegrament en castellà. Segons ha anunciat la seva discogràfica, Warner, serà el clàssic 'Chiquitita' d'ABBA, que ha gravat per a UNICEF, organització a la qual aniran destinats tots els beneficis.

El clip oficial de 'Chiquitita' s'estrenarà en un esdeveniment virtual organitzat per UNICEF en benefici de les víctimes de la crisi actual i es podrà seguir en 'streaming' des de unicefwontstop.org i youtube.com/unicefusa. La cançó estarà disponible a partir de divendres a totes les plataformes digitals.

La cantant californiana, que ha gravat la cançó a casa seva, ha declarat: "Vaig començar a assajar la versió en castellà a finals de l'any passat. Quan tot va començar a canviar jo volia ajudar d'alguna manera. De manera que semblava el moment adient per acabar la cançó. Sempre he admirat la tasca d'UNICEF, especialment el seu treball en matèria d'educació per a dones joves. L'actriu Audrey Hepburn ha estat la meva heroïna i em vaig sentir molt orgullosa quan es va convertir en la primera ambaixadora voluntària de l'organització el 1988. Ara, més que mai, és crucial que prioritzem cada nen d'arreu de món com si fossin els nostres".

A més, Cher donarà un milió de dòlars a diverses organitzacions que es dediquen a ajudar les persones "crònicament descuidades i oblidades", especialment en comunitats afroamericanes i natives americanes, amb menys accés a la protecció i atenció mèdica, a través de CherCares Pandemic Resource and Response Initiative.

Cher, 'Chiquitita' (single)
FOTO: Warner

NO T'HO PERDIS: 10 cançons que et posaran de bon humor i que potser no coneixies

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat