Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Chris Isaak
Foto: Alma - Jardins de PedralbesChris Isaak

Chris Isaak i Fito Páez actuaran al Poble Espanyol dins del nou Alma - Festival Jardins Pedralbes

LP, Zahara, Jacob Collier, Gustavo Santaolalla i Soft Cell són altres artistes que ha confirmat el festival després d'anunciar la nova ubicació

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Chris Isaak, Fito Páez, Zahara, Gustavo Santaolalla –que signa la banda sonora de 'The last of us'– i Soft Cell són alguns dels artistes que ha confirmat l'antic festival Jardins de Pedralbes, que en la que seria la seva onzena edició passa a dir-se Alma - Festival Jardins de Pedralbes després d'haver-se hagut de traslladar al Poble Espanyol. Aquesta no era la idea de Concert Studio, que volia seguir organitzant el festival que va crear fa deu anys al lloc que li dona nom, és a dir, als jardins del Palau Reial de Pedralbes. La polèmica sortida a concurs del festival, amb la posterior adjudicació a Clipper's (la promotora que organitza Cap Roig, entre d'altres) ha propiciat aquest canvi d'ubicació. 

El festival, que se celebra del 10 al 27 de juliol, ha confirmat quinze noms, de moment: Fito Paez (11 de juliol), Chris Isaak (12 de juliol), LP (13 de juliol), Jacob Collier (14 de juliol), Zahara Rave + Delaporte (15 de juliol), Anastacia (16 de juliol), Bastille (17 de juliol), Gustavo Santaolalla (18 de juliol), El Dia de l'Amic, amb Los Palmeras, Chico Trujillo i Guacamayo Tropical DJs (20 de juliol), Soft Cell (23 de juliol), M Clan + Seguridad Social (26 de juliol) i Goran Bregović + Balkan Paradise Orchestra (27 de juliol).

Alma - Festival Jardins de Pedralbes, per tant, manté el seu ADN eclèctic, amb propostes que van del pop al jazz, passant per l'indie, els ritmes llatins i les músiques balcàniques. El festival, a més, col·labora amb enCantados, associació que organitza concerts amb traducció simultània en Llengua de Signes Catalana per a persones sordes.

Les entrades surten a la venda el dijous 30 de març a partir de les 14 h a alma.festivalpedralbes.com, on també hi haurà una prevenda exclusiva per als seguidors del festival des de les 12 h del mateix dia.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat