Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cinesa projectarà "la pitjor pel·lícula dels últims temps"

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Probablement, si un amic o amiga us proposa anar al cinema a veure una pel·lícula que us diuen per avançat que és dolenta, li direu que se'n pot anar a pastar fang. Que està boig o boja, i que amb vosaltres no hi compteu. Però, què passa si us expliquen que de tan dolenta que és s'ha convertit en un fenomen? I que de tan dolenta que és, la gent l'ha interpretat amb tant sentit de l'humor que els encanta? Comenceu a tenir més curiositat?

The Room és una pel·lícula americana dirigida i protagonitzada per Tommy Wiseau "tan dolenta i al mateix temps tan divertida, que compta amb legions de fans i porta projectant-se ininterrompudament en cinemes dels Estats Units des de l'any 2003". Johnny és un home desesperat després de què la seva parella comenci a sortir amb el seu millor amic. A partir d'aquesta situació, la vida de Johnny entra en una espiral de diàlegs esperpèntics, actuacions que mereixen "cadena perpètua" i situacions al·lucinògenes, que converteixen la pel·lícula en un film increïblement addictiu.

A Cinesa, conscients del boom de The Room als Estats Units, projectaran aquest "fenomen del cine-escombraries" el pròxim dijous 28 de desembre a les 20.30 h a Cinesa Diagonal, i la gràcia és que hi haurà un animador que atraurà el públic i serà una extensió freak de Johnny i la pel·lícula. Ah! I es podran tirar culleres de plàstic i globus, al més pur estil americà.


"The Room constitueix el perfecte exemple del que mai s'hauria de fer en una pel·lícula; una d'aquestes cintes tan nefastes que acaben resultant ser divertidíssimes". Us animeu?

Últimes notícies

    Publicitat