Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Coldplay estrenarà 'Everyday life' amb dos concerts a Jordània

Escrit per
Laura Galve
Publicitat

Coldplay ha reaparegut en escena amb l'anunci de dos concerts a Jordània el 22 de novembre que serviran per estrenar el seu doble àlbum 'Everyday life', format per 16 cançons repartides en dos blocs: ‘Sunset’ i ‘Sunrise’. 

Ara que tothom fa servir les xarxes socials per publicitar nous llançaments, la banda liderada per Chris Martin –coneguda per èxits com 'Yellow', 'Viva la vida' i 'Paradise’– ho ha fet de manera ben diferent. Coldplay va començar ensenyant el peu amb una carta per correu postal que informava els seus seguidors de la data de sortida del seu vuitè disc; després, va treure una cama amb un anunci en diferents diaris locals del món, al costat dels d'electrodomèstics, on llistava els títols de les cançons i ara es descobreix de cos sencer anunciant dos concerts a la ciutat d'Amman, capital de Jordània, on s'interpretaran ambdues parts del disc. 

L'actuació corresponent a 'Sunrise' tindrà lloc a l’hora exacta de l’alba jordana i el de 'Sunset' a l’ocàs. A Espanya, la primera part de l’espectacle es podrà veure a partir de les cinc de la matinada via 'streaming' i la segona meitat a les tres de la tarda. 

El grup ja va llençar un petit tast del disc amb tres cançons que ja estan disponibles: 'Orphans', 'Arabesque' i 'Everyday life'; un avançament que presenta uns Coldplay amb un estil que combina influències d'Orient Mitjà –presents a 'Arabesque'– amb un so festiu -més comú en ells- que convida a tenir els peus ben lluny del terra, com a 'Orphans'. 


NO T'HO PERDIS: Els concerts de la temporada

Últimes notícies

    Publicitat