Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Coldplay
Foto: Rae Gibbs

Coldplay signarà els 4 concerts de Barcelona per fer-los accessibles a les persones sordes

Les persones amb discapacitats auditives també disposaran de globus que ajuden a ampliar el so així com de motxilles vibradores que ajuden a tenir una experiència més immersiva

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

La reeixida gira de Coldplay 'Music of the Spheres' està cada cop més a prop de Barcelona amb les entrades esgotades per a les quatre dates. El grup londinenc arriba a la ciutat el 24 de maig i repetirà el 25, 27 i 28 del mateix mes per omplir l'Estadi Olímpic de Montjuïc de llum, colors i música. Les persones sordes també podran gaudir dels concerts gràcies a la col·laboració de l'Associació Sociocultural Encantades, qui s'encarregarà de signar les quatre actuacions, tant en català i castellà. 

Els quatre intèrprets que signaran Chris Martin seran Eva García Codorniu, Òscar Argemí, Anna Armadà Aguirre i Aitor Pérez Rello: dos ho faran en català (LSC) i els altres dos en castellà (LSE). Aquesta iniciativa entra dintre del cicle musical 'enCantados', que gestiona l'associació, que s'encarrega d'oferir a les persones sordes experiències musicals a través del llenguatge de signes. El concert de Coldplay serà el primer espai on se signa de manera simultània en dues llengües diferents. A més, a les persones amb discapacitat auditiva també se'ls hi donaran unes motxilles amb vibracions que seguiran la música per tal d'oferir una experiència més propera i globus que ajuden a ampliar el so dels altaveus. 

Aquesta iniciativa ha estat gràcies a l'actriu i parella de Martin, Dakota Johnson, qui li va proposar que tingués en compte a la gent sorda. Dakota va agafar aquesta idea del germà de Billie Eilish, Finneas O'Connell, i va animar al cantant a provar unes armilles que permeten sentir les vibracions que emeten les cançons perquè sabés què era. A més, Chris Martin fa 10 anys que conviu amb Tinnitus, una patologia que provoca brunzits i palpitacions a les orelles. 

NO T'HO PERDIS: Tota la informació sobre el Time To Eat Fest!

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat